Gruevszki hogy jutott át a határvédelmen?
Igen, egy albán újság megírta és le is fényképezte, hogy magyar diplomata autóval vitték el.
Az azeri baltás gyilkos hazaengedése óta én már semmin sem csodálkozom.
Egyszer még nekik is szükségük lehet hasonló szívességre.
Diplomata autók jönnek mennek egész nap, mégis mit csinálnak, mert annyi bajba jutott külföldre szakadt állampolgár a világon sincs mint diplomata autó. Meg intézendő fontos államügy se.
az albán rendőrség az alábbi tájékoztatást adta az ügyről:
Nikola Gruevszki november 11-én 19 óra 11 perckor lépte át az Albánia-Montenegró határt,
egy CD1013A rendszámú autóban utazott, a jármű pedig a tiranai magyar nagykövetség tulajdona,
november 11-én még nem jelezték a határon, hogy keresnének Nikola Gruevszki nevű állampolgárt, hiszen az Interpol november 13-án adta ki a nemzetközi elfogatóparancsot ellene.
Röviden kérdező úgy, hogy jött az őt szállító kocsi. A határvédelem kérdezni akart. A kocsiból kiszóltak: félre. ÉS a parancsot teljesítették.
Nem tudtad kérdező, hogy a bűnözők összefognak? A már elítéltet segíti a még nem elítélt. Nem nézel amerikai filmeket? Más se megy.
Milyen igazságot szolgáltatnak?
(i)gazságot szolgáltatnak. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!