Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyakorikérdésekezők többsége...

A gyakorikérdésekezők többsége miért kormányellenes?

Figyelt kérdés
Végignézem a kérdéseket és jóformán csak szidják a kormányt. Ez miért van? Életben nem találkozom ilyen emberekkel.

2018. nov. 18. 08:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
76%
Mert a GYK-t többségében nem nyugdíjasok használják. Őket Orbán Facebook-oldalán találod, ha hiányolod őket.
2018. nov. 18. 09:01
 2/29 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok nyugdíjas, mégsem vagyok kormányellenes
2018. nov. 18. 09:04
 3/29 anonim ***** válasza:
77%
Mert a szólásszabadság és a lászatdemokrácia legalább itt valamilyen szinten megvan, hamár úgyis a kellemes Erdogán-Kim Dzsong Un-Putyin trio felé húz drága führerünk szíve.
2018. nov. 18. 09:08
 4/29 A kérdező kommentje:
A gyűlölködés, mások kritizálása, hisztizés, kormánypárti szavazól lebutázása, nyavajgás, hazudozás az szólásszabadság? Mert szerintem a becsületsértés kategóriába is sorolható.
2018. nov. 18. 09:10
 5/29 anonim ***** válasza:
59%

"Én sem vagyok nyugdíjas"

Nem, csak agyilag és lélekben.

2018. nov. 18. 09:21
 6/29 anonim ***** válasza:
79%
Milyen becsületsértésről beszélsz? Egy médiabuborékban éltek, ahol még a csapból is a kormánypropaganda folyik. Naponta történnek olyan dolgok, amiért egy valós demokráciában már lecsuknák a fél kormányt a családjával és a rokonaival együtt. Felháborító, hogy bűnözők vezetik az országot, és semmi következménye nincs, mert a független igazságszolgáltatás itt nem létezik, ahogy független tájékoztatás sem. Már mindent elfoglaltak a fideszes pártkatonák, kedvükre fosztogathatják az országot a populista, korrupt politikusaink, ti pedig piedesztálra emelitek őket. Köszönd meg Orbánnak ezt a sok gyűlöletet és széthúzást!
2018. nov. 18. 09:24
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
Összes ismerősöm között egy fideszes van csak. Ismerőseim ismerősei révén plusz két fideszesről tudok, így összesen 3 fideszesről van tudomásom a tágabb környezetemben. Van egy bónusz ember akiről tudok, ő vezető pozícióban van, nem fideszes, de saját bevallása szerint a fideszre szavazott, mert nem mert másra szavazni. No akkor 3 fideszes emberről tudok, hogy léteznek, mégis harmadik kétharmad van.
2018. nov. 18. 09:25
 8/29 A kérdező kommentje:
Lélekben nyugdíjas vagyok. Miért is? Milyen a fiatalos hozzáállás? Siránkozzunk és szidjuk a kormányt, követelőzzünk és vergődjünk a neten? Ilyen a haladó hozzáállás? Hát, ja ezesetben akkor tényleg nyugdíjas vagyok. :DD
2018. nov. 18. 09:27
 9/29 A kérdező kommentje:
Milyen bűnöket követ el a kormány? Mi a fenéről beszélsz?:D
2018. nov. 18. 09:28
 10/29 belapus ***** válasza:
86%

Miután a mindenkori kormány van olyan pozícióban, hogy a mindennapi életünket szabályozhatja, ellenőrizheti stb., így szükségszerűen a legtöbb kritika is őket érinti.

Sok esetben miért lenne becsületsértés az, ha valaki máshogy gondol bizonyos dolgokat, mint a hatalom ?

Kétségtelen arrafelé haladunk - bár nem lenne jó oda is érnünk -, ahol egy egyszerű véleményért már hatalmi vegzálás jár.

Ez nem azt jelenti persze, hogy mindent szabad.Meg kell találni a vélemény elmondásában és elfogadásában is a megfelelő határokat.

2018. nov. 18. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!