Miért hiszik egyesek azt, hogy a külföldön élő ill. dolgozò magyarok kormányellenes szavazóbázis?
Figyelt kérdés
EN nyelvtanàr ill.tolmàcs vagyok Nèmetorszàgban ès az az èn meglàtàsom,hogy egy nagyon megosztott szavazobàzis, lass an 10 eve kezdtem ès mindenfajta beàllítottsàgù emberel talàlkoztam a Jobbikistol a baloldalon àt a fideszesig. Egyebkent a frissen èrkezők között is vannak megrögzött Fideszesek, az a benyomàsom,hogy azok akik Most a kormànyellen vannak,elegül van ùgy àltalànoossàgban a politikàbòl meg Magyarorszagbol,tehat mas Part se tudna őket megszòlítani2017. júl. 2. 19:53
1/7 anonim válasza:
Mert gondolom nem lennének külföldön, ha annyira nagyon szeretnék a Fidesz-kormányt.
2/7 A kérdező kommentje:
Most is tanítok olyan aki a tavasszal èrkezett Nemetorszagba ès oda van Oranger
2017. júl. 2. 19:58
3/7 anonim válasza:
"Mert gondolom nem lennének külföldön, ha annyira nagyon szeretnék a Fidesz-kormányt."
Ismerek olyat aki Németországban dolgozik és mégis elvakult Fideszes.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy semmit nem jelent.
Kiment összébulizni egy házra aztán helló.
Egyébként azért, mert itt mindenki ismerőse havi 70 ezerért dolgozik hétfőtől vasárnapig 12 órában és ha úgy van, hétvégén még bemegyek túlórázni is :D
5/7 anonim válasza:
Nyilván van a külföldi magyarok között, mindenféle beállítottságú, de azért valamiért, Orbánék sem könnyítik meg számukra a szavazást...
7/7 A kérdező kommentje:
Azèrt azt nem hiszem,hogy le lennènek szavazva,szerintem a fidesz vezetne de kisebb előnyben mint Magyarorszàgon,arrol nem is beszelve,hogy az ellenzèk oldalon össze-vissza eloszlanànak a szavazatok
2017. júl. 2. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!