Miért csak az interneten "hangosak" az ellenzékiek?
A való életben cikinek számít az Orbán utálat?
Elég sok emberrel kerülök kontaktusba, legyen az munkával kapcsolatos, baráti viszony, egyszerű ismerős, vagy simán csak a napi teendőkkel járó kommunikáció.
Viszont sehol nem találkozok azzal az úgynevezett Fidesz-Orbán gyűlölettel/fóbiával csak az interneten.
Ott viszont mindenki tapasztalja, hogy 110%-on pörög a gyűlölködés és a mocskolódás egyes ellenzéki emberektől. A való életben miért nem találkozni ilyesmivel? Miért csak az interneten merik vállalni ezt a stílust az emberek?
Vagy mindez csak a sikertelenségből adódó frusztráltság következménye lenne?
Mert az interneten lévő emberek között vannak Budapestiek, Pécsiek, Szegediek, Győriek, Felvidékiek, és Angliában élők is.
A Te környezeted meg ezek szerint fideszes, így őket megkérdezve valószínű nem azt fogod hallani hogy rossz a mostani rendszer.
Érdekes, én meg pont azt tapasztalom, hogy sehol nincs olyan aki a fideszt szeretné, mégis ők nyerték a választásokat.
Valószínű nem ugyan ott élünk :)
"A való életben cikinek számít az Orbán utálat?"
Nem hiszem. Nekem élőben is elég sokan szidják.
"Miért csak az interneten "hangosak" az ellenzékiek?"
1. Nem lehet tudni róluk, helyileg hol vannak.
2. A valósággal szemben létszámot tekintve soknak lehet látszani.
3. Arctalanok - vagyis gyávák
Csak a legújabb szaftos botrány: [link]
És lesz következménye? Semmi.
Nekem nincs ilyen szerencsém, még a rokonságom körében sem.Inkább az a jellemző, hogy aki "ellenzéki" az nagyon hangosan és agresszívan szidja a kormányt mindig, mindenért felháborodva és ha valaki mást mond akkor teljesen kiakadnak rajta. A kormánypártiaknak meg szavát sem hallani pont ezért, még kollágámim között sem tudtam évekig, hogy ki az aki jobbos, a most áprilisi győzelem után mert az egyik végre odajönni hozzá, halkan mondva: te is? Örültél mi?
Ahogy utcán, rendelőben, boltban, ahol csak járok mindig hangosan szidják a kormányt. Ha pedig ismerőssel beszélgetve rákérdezek egy-két dologra, akkor meglepődve állnak, hogy jé, ezt nem tudták, erre nem is gondoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!