Miért csak az interneten "hangosak" az ellenzékiek? A való életben alig találkozni velük.
Ellenzéki pártra szavaztam áprilisban. Én nem politizálok sem a családban sem a munkahelyen (megtartom magamnak a véleményemet a politikáról).
Soha nem fogom verni a mellem hogy az X ellenzéki pártra szavaztam nyilvánosan meg pláne nem. Olyan munkahelyen dolgozom ahol hátrányok érnének ha nyiltan felvállalnám a politikai hovatartozásomat.
A választást eredményét elfogadom mielőtt ezzel jönnél és soha nem megyek ki tüntetésre.
Én meg valahogy a Fidesz-esket nem találom a való életben.
Csak papíron van az a 2/3 meg lepukkant zsákfalukban
Nem "hangosak". De ha figyelnél, hamar észrevennéd, jelenleg ez az egyetlen országos média, amely még szabad és elérhető számukra. Van még néhány periferiális, de azok nem jelentős nézettségűek/olvasottságúak.
Sajátos a megfigyelési módszered, nem én foglak felvilágosítani, hogy nem a való világról valók. Egyébként mindegy is, mert lényegtelen, mit gondolsz (attól az, hogy a hatása nulla).
Akkor ennyiből én meg megfigyeltem :
Csak a timsózott agyú, beszűkült látókörű, primitív vidéki parasztok szavaztak a Fideszre, meg az M1-et egész nap bámuló, Bözsi utalvánnyal lefizetett demens nyugdíjasok.
Ez is olyan általánosítás ami nem igaz, mint az amit te ideböfögtél. De ennél talán helytállóbb a 90%.....
"Megfigyeltem hogy 95%-ban csak a neten merik anonimitásba burkolózva vállalni a véleményüket"
Vágod, hogy ez nem az ellenzék felé kritika, hanem a kormány, és a kormánypártiak felé, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!