Orbán Viktornak elment a maradék esze?
Bekapcsoltam most délben az M1 híradót, ahol a miniszterelnök úr azt mondta, hogy 2030-ra az EU 5 legjobb/legélhetőbb országában benne lesz Magyarország :D :D :D
Azt nem mondták, hogy kabaréműsor lesz és nem híradó. És ezt mégis hogy akarja kivitelezni a kedves kormány? Amikor 8 év alatt még legalapvetőbb, égető problémákat sem sikerült megoldani. A közbiztonság még mindig rossz, a cigánykérdés sosem állt rosszabbul, a nyugdíjrendszer épp összeomlani készül, hatalmas hiány van képzett szakemberekből, az úthálózatunk borzalmas, a vasút szintén, a vidéki tömegközlekedés csapnivaló. Az oktatási rendszerünk egy zsákutca, az egészségügyi ellátás is siralmas. A bürokrácia is fojtogató, sehol nincs a söralátétnyi adóbevallás...
Miről beszélünk? Amíg ilyen problémák vannak, miért akarunk olimpiát rendezni meg minek építünk százmilliárdokért stadionokat? Ezek fontosabbak, mint az, hogy ne legyen a főutaink nagy része okádék?!
'Oh akkor egy vallaskarosulthoz vsn szerencsem, akkor mar minden ertek.'
A magyar helyesírás szabályai nem annyira bonyolultak egy magyar embernek mivel éveken keresztül verik a fejébe. Most vagy nem vagy magyar - akkor meg közöd az egészhez - vagy nem vagy 100-as.
Amúgy pedig nem vagyok 'valláskárosult', de a hazánk keresztény alapokra épült aminek egyik jelképe a kereszt.
Én nem értem. Honnan jön ez MA 12.20-kor, hogy "miért akarunk olimpiát rendezni", meg hogy "minek építünk.....stadionokat"? Előtte a többi blődségről nem is beszélek.
Jó, rendben, a NOlimpiás öcsik tegnap csatlakoztak az EU liberális frakciójához, vagy mi; de nincs abban semmi váratlan.
Az is rendben van, hogy éppen talán tegnap jelentették be, hogy 2X3 sávos lesz valamelyik főút.
És nem azért mondom, de eddig már elég sok mindenben tényleg bejött, amit a miniszterelnök mondott. Lehet, hogy csak szerencséje van; lehet, hogy súgnak neki, de még az is lehet, hogy ért hozzá.
A 26-os nem "nem magyar", hanem igénytelen suttyó.
Ha nem lenne magyar, hanem mondjuk kínai, arab, piréz, stb. akkor büszkén írna ékezetesen, a tanultságát, műveltségét bizonyítandó követné a magyar nyelv szabályait. Ha direkt nem követi a szabályokat, az más. Igénytelenség, suttyóság, ha finom akarok lenni.
Na, ha ilyen jó kabaré megy az M1-en akkor én is bekapcsolom majd. 2030-ra Afrika 5 lefejlettebb országa között sem lennénk, nem hogy Európában... Inkább az a kérdés lesz-e 2030-ra olyan ország Európában, aki még nem hagyott le minket mérföldekkel. Szerintem erre a kérdésre a "nem" lesz a jó válasz.
Talán szólni kéne Viktornak, hogy sorosozásból, migránsozásból meg közpénzek lenyúlásából nem fog fejlődni a gazdaság meg az életszínvonal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!