Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktornak elment a...

Orbán Viktornak elment a maradék esze?

Figyelt kérdés

Bekapcsoltam most délben az M1 híradót, ahol a miniszterelnök úr azt mondta, hogy 2030-ra az EU 5 legjobb/legélhetőbb országában benne lesz Magyarország :D :D :D

Azt nem mondták, hogy kabaréműsor lesz és nem híradó. És ezt mégis hogy akarja kivitelezni a kedves kormány? Amikor 8 év alatt még legalapvetőbb, égető problémákat sem sikerült megoldani. A közbiztonság még mindig rossz, a cigánykérdés sosem állt rosszabbul, a nyugdíjrendszer épp összeomlani készül, hatalmas hiány van képzett szakemberekből, az úthálózatunk borzalmas, a vasút szintén, a vidéki tömegközlekedés csapnivaló. Az oktatási rendszerünk egy zsákutca, az egészségügyi ellátás is siralmas. A bürokrácia is fojtogató, sehol nincs a söralátétnyi adóbevallás...

Miről beszélünk? Amíg ilyen problémák vannak, miért akarunk olimpiát rendezni meg minek építünk százmilliárdokért stadionokat? Ezek fontosabbak, mint az, hogy ne legyen a főutaink nagy része okádék?!

2018. nov. 15. 12:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%

"Azt mondta, hogy SZERETNÉ ha így lenne, hogy erre fognak törekedni, ez irányába tesz a kormány intézkedéseket."

Az biztos. :D

2018. nov. 15. 13:17
 12/31 anonim ***** válasza:
65%
Még nem szoktál hozzá, hogy ő minden sületlenséget mond, amivel (szerinte) el lehet kábítani a népet ?
2018. nov. 15. 13:20
 13/31 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem neked ment el a maradék eszed, mert bekapcsoltad az M1 híradót.
2018. nov. 15. 13:25
 14/31 anonim ***** válasza:
55%
2030ra Románia és Horvátország is tuti beelőz minket, versenyezni fogunk Bulgáriával az utolsó helyért! :D
2018. nov. 15. 13:28
 15/31 anonim ***** válasza:
30%
látom megjöttek a látók hogy mi lesz 2030 ra senki sem tudja csak itt írja a baromságait hogy eltűnünk vagy beelőznek minket stb várjuk ki a végét Szerintem nem leszünk benne a legjobbakba ha így haladunk de ha odateszi magát a kormány bármi lehet de mint mondtam csak találgatás 12 év addig bármi lehet még az is hogy Gyurcsány kormányra kerül akkor aztán végünk :D
2018. nov. 15. 13:36
 16/31 anonim ***** válasza:
52%

"de ha odateszi magát a kormány bármi lehet"

Ezt így amúgy hogy kell elképzelni? Hova teszik magukat?

Te érted amúgy, hogy miről beszélsz?

2018. nov. 15. 13:48
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
A cigánykérdéshez csak annyit, hogy ők a tanulásban és a munkában se nagyon szoktak jeleskedni, nem csoda ha rossz a helyzet.
2018. nov. 15. 13:53
 18/31 anonim ***** válasza:
59%

Eddig is mondott már elég sok hülyeséget, íme:"2010 az összefogás éve volt, 2011 a megújulás esztendeje, 2012 az elrugaszkodás, 2013 az emelkedés, 2014 pedig a gyarapodás éve lesz."

Sajnos nyolc év alatt sem sikerült neki csak lemaradás volt idáig, nem sikerült még elrugaszkodni sem. Úgyhogy amit mond én már nemhiszem el már egy szavát sem, ő egy notórius hazudozó.

2018. nov. 15. 13:55
 19/31 SimkoL ***** válasza:
25%

'A fidesz szavazók szerint már most is nagyon élhető ez az ország.

Ők többnyire amúgy is az alacsony iskolai végzettségűek közül kerülnek ki.Nekik nincs sok igényük.'

A feleségem postavezető, én rejtjelző, informatikus, ügyeletvezető voltam nyugdíjazásomig. A gyerekeim informatika szakon érettségiztek anno és mégis mindenki a Fidesz-re szavazott. Akkor ki az igénytelen ?????

2018. nov. 15. 14:40
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
#19: Féltek a migriktől, hogy elveszik a nyugdíjat?
2018. nov. 15. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!