Melyik párt illik hozzám?
-támogatom a bevándorlást
-támogatom a melegházasságot és támogatom hogy örökbefogadhassanak gyermeket
-vegán vagyok
-feminista vagyok
-támogatom hogy a romák több segélyt kapjanak mint a magyarok kisebbségi mivoltukból eredő hátrányuk kompenzálása miatt
-támogatom a genderelméletet és a genderszak oktatását
-támogatom a kultúrák keveredését és a menekültek családokhoz szállásolását
-támogatom hogy a menekültekhez igazodva vallásukhoz megfelelő tempolomokat létesítsünk
-támogatom a kötelező hittant és genderoktatást a középiskolákban
-elítélem a férfiak magasabb rendűségét
"-támogatom hogy a romák több segélyt kapjanak mint a magyarok kisebbségi mivoltukból eredő hátrányuk kompenzálása miatt"
ilyen párt úgysincs, aki nyíltan felvállalná a faji diszkriminációt
'-támogatom hogy a menekültekhez igazodva vallásukhoz megfelelő tempolomokat létesítsünk'
Ez eleve ott hasal el, nálunk van a legkevesebb menekült. Az a pár dzsámi meg, ami az országban van, bőven elég.
'-támogatom a kötelező hittant és genderoktatást a középiskolákban'
Én meg támogatom, az efféle ötlet kiagyalóját öntsék nyakon egy nagy vödör szenteltvízzel.
How do you like it?
-támogatom a kötelező hittant és genderoktatást a középiskolákban
Talán a kétfarkú kutya pártot tudnám javasolni. Egyik farkát azért csóválná, mert kötelező a hittan, a másikat meg azért, mert kötelező a genderoktatás.
"-támogatom a kultúrák keveredését és a menekültek családokhoz szállásolását"
És még néhány pont miatt elég trollízű a kérdésed, kedves Fideszes barátom.
Hát ehhez még Fodor is túl konzervatív :D :D Ezeket az ideákat ilyen esszenciálisan itthon kiköpi magából a társadalom.
De talán még az EU-ban is.
USA, vagy Kanada, ott fogsz találni ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!