Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudnék pénzgyűjtést...

Hogy tudnék pénzgyűjtést szervezni a tiszafüredi mazsorettcsoportnak?

Figyelt kérdés

A Tiszafüredi mazsorettcsoport sikeresen megnyerte az országos bajnokságot, és a napokban az európai bajnokságon kell helytállniuk.

Nagyon sikeresek, eddig minden versenyen dobogós helyezést értek el.

DE van egy nagy probléma! Nem kapnak szinte semmilyen támogatást (néhány vállalkozót leszámítva). A Tiszafüredi önkormányzat gyakorlatilag leszarja őket, mondván hogy nincs erre pénz (bezzeg a segélyt szórják).

Ha sikerül az EB akkor kijutnak a VB-re, azonban ehhez 3 millió forintra lenne szükség (csak a szállás, utazás, kaja).

Szomorúnak tartom azt hogy ami jól működik és sikeres azt lesza rják a politikusok, bezzeg a magyar focit már milliárdokkal kell támogatni.

2010. jún. 25. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van. Van egy ókori mondás, kenyeret és cirkuszt a népnek, és jóság van. Namármost a magyar embernek a cirkusz az egyenlő a focival, így jóhogy azt nyomják ezerrel, mert azt nézi a magyarok nagy többsége. Ha mindenki mazsoretteket nézne, akkor a focit xarnák le. Kapitalizmus van, azt nyomják ami pénzt hoz.
2010. jún. 25. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Fürediként elmondhatom, hogy a füredi mazsorettcsoportot a nyugdíjasokon és a csoportos lánykák szülei kivételével mindenki leszarja, mert unalmas már.
2010. jún. 25. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor megtagadlak mint városomban élőt! :P

Az a baj hogy ők feltudnának mutatni egy eredményt a városnak, csak pont őket szarják le.

2010. jún. 25. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Van honlapotok, amelyen beszámoltok az eredményekről, célokról stb?

2010. jún. 28. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell kitagadni. Néptáncoltam:D Ami szintén csak a nyugdíjasokat érdekli:) Egyébként szerintem a városi tv-t meg lehetne keresni, vagy a polgármester asszonyt:D Mostanában tuti benne lenne ilyen jótékony dolgokban.
2010. jún. 28. 20:22
 6/6 anonim válasza:
Pffúú,nekünk is mondták már..mi asszem úgy csináljuk,hogy felvonulunk,meg minden...Aki arra nézelődött,az megnézett,én mondjuk 10 éves koromban mindig meg akartam nézni ezeket.
2011. júl. 31. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!