"Kérdező, nagyon sz@r lehet az életed de tényleg. Ahogy mondtam, beteges üldözési mániád van neked is. Ennyi."
Attól, hogy ez a kényszerképzet gyötör téged, még nem igaz, mert semmiféle hasonlóban nem szenvedek!
Az viszont érdekelne, hogy miért nincs szabadon hozzáférhető online felület a parlament tagjairól, ki-hol mennyiért mennyit nyaralt, mennyit költött, bankszámlakivonatok stb. Gondolom a nép egyszerű fiainak nagyobb előjoguk lenne betekinteni ebbe, lévén kenyéradó gazdájuk, munkáltatójuk, mint nekik a lakosságot már teljes mértékben megfigyelő rendszert kiépíteni, mintha nem volna már mire költeni a pénzt.
Kényszer képzet? Nem én írok ki ilyen kérdéseket, van jobb dolgom is.
Téged viszont ahogy nézem egészen lefoglal a téma, már már betegesen.
Egyébként, igazad van, én is szívesen látnám, hogy a politikusok mit, kivel, kinek a pénzével csinálnak. Na ez az, ami soha nem fog bekövetkezni. Mindig is a felsőbb körökben lévők fogják irányítani az alacsonyabb körökben mozgókat. Szimpla hierarchia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!