Külföldön kell szerencsét próbálni vagy küszködni itthon tovább?
28 éves vagyok és mostanában egyre gyakrabban gondolok arra, hogy én is kimenjek valahová szerencsét próbálni. Van konkrét tippem, de nem ez a lényeg.
Családalapítás szempontjából is gondolkozom, hogy ugye az én gyerekemnek majd milyen országban kell felnőnie.
Nem tudom. Nem nagyon rossz a helyzetem, nem arról van szó, hogy nagyon nincs pénzem, csak a megszokott, mint a többi magyar embernek.
Elbizonytalanodtam, pedig én nagyon nem az a típus vagyok aki szeretne másik országban, másik nyelven, stb élni.
Egyébként nem apróznám el, Japán lenne a cél.
Utolsó: teljesen mind1 hogy mennyit keresel, 1-2 országgal arrébb az 5x-ösét ha nem a 10x-esét kapod. Azzal meg csak a turbómagyarok nyugtatják magukat hogy "de az nem is ér annyit"
Nyilván azért megy mindenki küldöldre mert ott is aprópénzt kersenek.
"magyarokat viszont sokan NAGYON SZERETIK."
azt se tudják mi az, vagy ha tudják akkor utálják mint a szart. pont úgy mint egész kelet eu-ban."
Magyarszakos japán lánytól tudom. Neki jobban hiszek mint neked, bocsi.
A legjobb megoldás az, ha a húszas éveiben az ember kimegy pár évre külföldre, ott összeszed egy kis pénzmagot és abból itthon lakást vesz vagy beindít egy vállalkozást.
Kint többet keresel, de az élet is kicsit drágább. Tudsz félre tenni bőven, de saját házad sosem lesz. Mérlegelni kell.
Én külföldön, 6 országban küszködtem évekig, hogy jobb legyen. Ráment a családom.
A Hetedik országban vagyok most, itt is voltam szó szerint hajléktalan, heteken keredztül hétfőtől csütörtökig nem ettem (nem volt 13 centem egy zsömlére), de ma, évekkel később elértem a 2500-3200 eutós fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!