Ellenzékiek, mivelmagyarázzátok a Fidesz 2014-es 2/3-át?
Az ideit él elrendezitek a Sorosozással, migráns riogatással, hogy n ezekkel félelmet keltenek, hogy de rossz lenne, ha a Fidesz nem védene meg minket.
De ezek 2014-ben még nem voltak.
2014-ben a rezsicsökkentés című szemfényvesztő matematikai bűvészkedés volt a hívószó.
Egyébként nem magyarázni kell a fidesz kétharmadát, hanem tenni ellene.
Igen. A szavazók 51%-a valóban nagyon kevés. A meg nem szólított, inaktív szavazásra jogosultakról nem is beszélve.
Rendre elköveted azt a hibát, hogy amikor meghallod az ellenzék szót, neked az ellenzéki pártok jutnak eszedbe.
Nekem meg azok az emberek, akiket ezek az ellenzéki lártok papíron sem képviselnek.
"A hibát te követed el rendre azzal, hogy a nem a fideszre szavazókat egy akolba valónak állítod be."
Egy tekintetben kénytelen vagyok. Ugyanis mindenki, aki ellenzéki pártra adta le a voksát, az kiállított egy elégtelen bizonyítványt a fidesz kormányzásáról. Ez a halmaz bizony nagyon közös.
"Hozhájuk sorolva a senkire nem szavazókat is."
Ehhez azért már vastag bőr kell...
Melyik is az a párt, amelyik rendre azt kommunikálta, hogy a nem szavazók tulajdonképpen őket támogatták, hiszen ha nem mentek el szavazni, nyilván elégedettek a kormányzással? Valami "f" betűs...nem ugrik be a neve...kisegítenél?
A mostanival együtt mindössze kettő alkalommal hoztam szóba a nem szavazókat. Egy alkalommal sem mondtam, hogy ezek bármelyik ellenzéki pärtot támogatnák.
Ismét egy árnyalatnyi különbség a kommunikációban. Csak amíg az egyik a szarkeverést, addig a másik a tényszerűséget szolgálja.
"Ja, ehhez tényleg vastag bőr kell. Az elvtársaid harsogták egész a választás napjáig, hogy aki otthon marad, az a fideszre szavaz, magas részvétel mellett pedig vége a fidesznek."
Nocsak! Kik az én elvtársaim?
Akik ezt mondt\k, azok vélwtlenül nem úgy fogalmaztak, hogy a távolmaradás a fideszt segíti győzelemhez?
Baromira nem mindegy.
Másfelől pedig nekem ne rój fel olyat, amit más mondott, ha kérhetem.
"Aztán rekordmagas részvétel melletti elsöprő fidesz győzelem után az 5-10-15 százalékukkal mind többségnek képzeli magát, a távolmaradók meg egytől-egyig rájuk szavaznának. Annyira röhejesek vagytok."
És ismét belecsúsztál a klasszikus hibába. Na ez a röhejes.
Mellesleg nwm mondták neked, hogy hazudni csúnya dolog?
Nemrég ezt írtam:
"A mostanival együtt mindössze kettő alkalommal hoztam szóba a nem szavazókat. Egy alkalommal sem mondtam, hogy ezek bármelyik ellenzéki pärtot támogatnák."
Erre megint idekamuzod a pofátlan rágalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!