Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, mivelmagyarázzáto...

Ellenzékiek, mivelmagyarázzátok a Fidesz 2014-es 2/3-át?

Figyelt kérdés

Az ideit él elrendezitek a Sorosozással, migráns riogatással, hogy n ezekkel félelmet keltenek, hogy de rossz lenne, ha a Fidesz nem védene meg minket.

De ezek 2014-ben még nem voltak.

2018. nov. 8. 20:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Én meg a következőt. :)
2018. nov. 8. 23:12
 12/27 anonim ***** válasza:

2014-ben a rezsicsökkentés című szemfényvesztő matematikai bűvészkedés volt a hívószó.

Egyébként nem magyarázni kell a fidesz kétharmadát, hanem tenni ellene.

2018. nov. 9. 08:18
 13/27 anonim ***** válasza:
Ahhoz ti kvára kevesen vagytok. Előbb csináljátok ki egymást. :D
2018. nov. 9. 09:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Igen. A szavazók 51%-a valóban nagyon kevés. A meg nem szólított, inaktív szavazásra jogosultakról nem is beszélve.

Rendre elköveted azt a hibát, hogy amikor meghallod az ellenzék szót, neked az ellenzéki pártok jutnak eszedbe.

Nekem meg azok az emberek, akiket ezek az ellenzéki lártok papíron sem képviselnek.

2018. nov. 9. 09:53
 15/27 anonim ***** válasza:
A hibát te követed el rendre azzal, hogy a nem a fideszre szavazókat egy akolba valónak állítod be. Hozzájuk sorolva a senkire nem szavazókat is.
2018. nov. 9. 10:11
 16/27 anonim ***** válasza:

"A hibát te követed el rendre azzal, hogy a nem a fideszre szavazókat egy akolba valónak állítod be."

Egy tekintetben kénytelen vagyok. Ugyanis mindenki, aki ellenzéki pártra adta le a voksát, az kiállított egy elégtelen bizonyítványt a fidesz kormányzásáról. Ez a halmaz bizony nagyon közös.

"Hozhájuk sorolva a senkire nem szavazókat is."

Ehhez azért már vastag bőr kell...

Melyik is az a párt, amelyik rendre azt kommunikálta, hogy a nem szavazók tulajdonképpen őket támogatták, hiszen ha nem mentek el szavazni, nyilván elégedettek a kormányzással? Valami "f" betűs...nem ugrik be a neve...kisegítenél?

A mostanival együtt mindössze kettő alkalommal hoztam szóba a nem szavazókat. Egy alkalommal sem mondtam, hogy ezek bármelyik ellenzéki pärtot támogatnák.

Ismét egy árnyalatnyi különbség a kommunikációban. Csak amíg az egyik a szarkeverést, addig a másik a tényszerűséget szolgálja.

2018. nov. 9. 11:12
 17/27 anonim ***** válasza:
Ja, ehhez tényleg vastag bőr kell. Az elvtársaid harsogták egész a választás napjáig, hogy aki otthon marad, az a fideszre szavaz, magas részvétel mellett pedig vége a fidesznek. Aztán rekordmagas részvétel melletti elsöprő fidesz győzelem után az 5-10-15 százalékukkal mind többségnek képzeli magát, a távolmaradók meg egytől-egyig rájuk szavaznának. Annyira röhejesek vagytok.
2018. nov. 9. 15:21
 18/27 anonim ***** válasza:

"Ja, ehhez tényleg vastag bőr kell. Az elvtársaid harsogták egész a választás napjáig, hogy aki otthon marad, az a fideszre szavaz, magas részvétel mellett pedig vége a fidesznek."

Nocsak! Kik az én elvtársaim?

Akik ezt mondt\k, azok vélwtlenül nem úgy fogalmaztak, hogy a távolmaradás a fideszt segíti győzelemhez?

Baromira nem mindegy.

Másfelől pedig nekem ne rój fel olyat, amit más mondott, ha kérhetem.

"Aztán rekordmagas részvétel melletti elsöprő fidesz győzelem után az 5-10-15 százalékukkal mind többségnek képzeli magát, a távolmaradók meg egytől-egyig rájuk szavaznának. Annyira röhejesek vagytok."

És ismét belecsúsztál a klasszikus hibába. Na ez a röhejes.

2018. nov. 9. 17:31
 19/27 anonim ***** válasza:

Mellesleg nwm mondták neked, hogy hazudni csúnya dolog?

Nemrég ezt írtam:

"A mostanival együtt mindössze kettő alkalommal hoztam szóba a nem szavazókat. Egy alkalommal sem mondtam, hogy ezek bármelyik ellenzéki pärtot támogatnák."

Erre megint idekamuzod a pofátlan rágalmadat.

2018. nov. 9. 17:33
 20/27 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Volt még egy csomó ilyen, persze szigorúan április 8. előtt. Nem róttam én fel neked semmit, csak emlékeztettelek, az elvtársaid miként kommunikálták ezt akkor.

2018. nov. 9. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!