Szerintetek ha Mesterházy Attila megnyerte volna 2014-ben a választásokat most jobban élnénk?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki 2014-ben nem rá szavazott és megbánta?2018. szept. 11. 21:51
1/16 anonim válasza:
Mégis mi a fenétől élnénk jobban? Én nem szavaztam rá, és nem bántam meg, egy üresfejű pojáca.
2/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem néhány emberrel akik határozottan állították hogy ők 2002-2010 között Gyurcsány idejében jobban éltek mint most.2014-ben számukra nem is volt kérdés hogy kire szavazzanak.
2018. szept. 11. 22:01
3/16 anonim válasza:
Mesterházy tényleg nem egy észlény, belenéztem a mostani vlog-jaiba, hát, többet feltételeztem róla, attól függetlenül bárki lenne aki nem lopná szét az országot akkor jobban élhetnénk...
4/16 anonim válasza:
Az a néhány ember, akivek beszéltél, elment és szavazott, nem? Csak mások is szoktak emberekkel beszélgetni, és választani... :)
5/16 A kérdező kommentje:
Igen,elmentek és szavaztak,de csalódottak voltak az eredmény miatt.Szavaztak most áprilisban is,de azonkívül hogy megint csalódottak voltak,azt mondták elmennek az országból.
2018. szept. 11. 22:14
6/16 anonim válasza:
Nem hiszem. A magyarok nem alkalmasak a jólétre.
7/16 anonim válasza:
"Beszéltem néhány emberrel akik határozottan állították hogy ők 2002-2010 között Gyurcsány idejében jobban éltek mint most"
Ezek valószínűleg az akkori korrupcióból éltek törvénytelenül, vagy Gyurcsány közvetlen csicskásai voltak.
8/16 A kérdező kommentje:
7-es nem voltak Gyurcsány csicskái,egyszerű emberek voltak.
2018. szept. 11. 22:21
10/16 anonim válasza:
Elég buták, mert jólétben éltek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!