Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon, ha Magyarországon...

Vajon, ha Magyarországon odamennék 40 év feletti emberekhez az utcán és egy Európa-vaktérképpel megkérdezném tőlük, hogy melyik Hollandia, Spanyolország és Svédország, akkor milyen arányban tudnák?

Figyelt kérdés

2018. nov. 8. 11:18
1 2
 11/13 hollófernyiges ***** válasza:

Tessék lehet tesztelni magatokat. Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk Litvániát vagy Macedóniát hányan találják el elsőre.

[link]

2018. nov. 8. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Pár hete külföldön egy szállodában találkoztam egy holland párral. Kérdezik, hogy honnan jöttünk. Magyarország. Áhh, voltak bár éve Bukarestben, milyen szép város :D Egyébként kiderült, hogy valójában Budapesten jártak. Egyébként nagyon aranyosak, kedvesek voltak.

Nem biztos, hogy ez alapján kell valakit megítélni, hogy mennyire tud levizsgázni hirtelen az utcán az orrába tolt kérdés alapján.

Európában szerintem nincs olyan ország, amit ne találnék meg a térképen. De pl. Afrikával már bajban lennék. Sőt, az USA tagállamait sem tudom mind. Ettől még nem vagyok hülye :)

2018. nov. 8. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
#11: 98% 4:44, Két miniállamot összekevertem. 40+, kedves kérdező, ha olvasod.
2018. nov. 8. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!