Melyik párt a legnagyobb esélyes a kormányváltásra?
Ötletekkel
Dolgozó
Önkéntes
Népünk
ÖDÖN. XD
A magyar emberek eddig elfolytott kreativitását szabadítaná fel és az országot is a félelem nyomása alól.
Mérnökök, iskolák, tanulók, és minden ember ötletét szeretettel várják akik az országért is gondolkodnak.
A turizmust páratlan épületek, szórakoztató központok, és további egyedi fantáziadús ötletek megvalósításával, A MAGYAR ÉLMÉNY létrehozásával az Európai szintet túlszárnyalva az egekbe repíti. Ez bőséges pénzforrást és figyelmet eredményez nem csak európában de az egész kontinensen. Letördelik a Magyar szellemi értékek börtönének lakatait.
Mekkora duma mi? XD
Amúgy passz.
ÖDÖN király.
ÖDÖN nyerhet.
Te szavaznál Ödönre egy modern és gazdag országért?
2022-ben tuti, hogy a Fidesz nyer. 3 millió szavazója van és ha ebből 2 milliót (ennyit minimum kap majd) megtart akkor már nyert ügye van.
De nem kerülöm ki a kérdést. Mszp-Párbeszédet mondom. Lehet, hogy viccesen hangzik de a többi pártnak még náluk is kevesebb esélye van. A Mi Hazánk jónak tűnik de max 5-8 %-ig tud felmenni.
Sajnos be kell látnunk, hogy csapnivalók a magyar ellenzéki pártok. Bár hozzáteszem, hogy ebben nem csak a pártok, hanem a szavazók is hibásak.
A jelenlegi palettán az MSZP-Párbeszéd a legerősebb. A Jobbik elkezdett gyengülni, pár hónap és a közvéleménykutatásokban is meglátszik majd. A többi pedig említésre se méltó.
Szerintem a Mi Hazánk.
Most indult, persze, hogy nem nagy, de sok függ a jövőtől, mivé fejlődik.
Orbán nagyon profi és szerintem keményen dolgozik, én tisztelem is, jó miniszterelnök, de sok minden nem tetszik a mai közéletben, így figyelem a Toroczkayt és eddig nem is rossz a hozzáállása.
Alapból baloldali lennék pedig, de ahhoz kellene egy baloldal is, mert ezek nem azok, így marad ez a kettő, ami számításba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!