Gyurcsány régen az emberek elé állt, és leköpték. Orbánnak lesz valaha ennyi bátorsága? Mit gondoltok?
Hogy leköpje gyurcsányodat?
Nem hiszem hogy bármikor is le akarná köpni. Inkább csak röhög rajta.
Tanácsa!
Gyurcsány olyan emberek elé állt oda, akik gyűlölték őt, és leköpték.
Orbán mikor merne így olyan emberek elé állni akik gyűlölik?
Soha nem láttam Orbánt rettegni, amikor az emberek elé állt.
Pedig előtte nem tartottak közvéleménykutatást, hogy ki szereti és ki nem.
De mi a francért nem szakadtok már le Gyurcsányról?
Lejárt, levitézlett, elmúlt!
Mindig előszeditek itt hárman, de ezzel nem a "népszerűségét" növelitek, hanem még az is megutálja, akinek eddig csak közömbös volt.
Orbán egy valamire való nyílvános vitára nem mer kiállni nemhogy azok elé akik gyűlölik.
Ő egy sunyi besz@ri ember, csak a pofája nagy de tehetség az nuku.
Mi szedjük élő Gyurcsányt?
Véletlen nem a fideszes propaganda hír tv csinált róla háromszor 40 perces adást?
Fideszes nyomi:D
Tegyék csak. Pont úgy ahogyan bármivel az áprilisi választások óta próbálkoztak (fideszbirkázás, vidékiek mocskolása, határon túliak szavazata elleni kampányuk, diktatúrázás, fasisztázás stb.) az mind csak csökkentette az ő támogatottságukat, tördelte szét a pártjaikat ez is.
Nekem jó!
Takács!
Megsúgom neked hogy a kis kedvenc fideszes propagandista csatornád csinált 120 perces 3 részes műsort Gyurcsányról, szóval ti még jobban előszedtétek:D
Egy percet ne zavarjon, hogy egy sorozat része csak a Gyurcsány, amiben szerepel Vona, Csintalan és még egy pár Gipsz Jakab, nem feltétlenül pozitív hősként.
De ha ti ezt elismerésnek látjátok, hát legyen!:D
Én innentől kiszálltam, nálam a Gyurcsány már régen nem téma, de te csak cumizz rajta!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!