Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 50-100 év múlva több cigány...

50-100 év múlva több cigány lesz, mint magyar? Mi lesz Magyarországgal ezekben az időkben, ki fog dolgozni? Felfal minket a cigányság?

Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 23:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%

Tanulj történelmet. A római birodalomban is pont ugyanez történt.

Vagy dél-afrikában.

Vagy nyugaton, ahol mutatószámban vannak vezető pozícióban nem-angol-német-franciák, az aljamunkákat meg mutatóban sem végzi helyi állampolgár.

Borsodban már alakul ez a trend, a kisboltokban meg a pultok mögött egyre több cigánylányt látni, a főnök meg magyar.

2018. nov. 6. 11:20
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

A cigányok nagy része nem "neveli" a gyerekét, csak megcsinálja. Csak nőnek, mint a bolondgomba... Úgy hogy a cigány nem tud 4-5-6 gyereket felnevelni, megélhetési gyerekgyártókról van szó... Valahol olvastam egy idézetet cigány embertől: "Minek dolgozzak, ha a f***omból is meg tudok élni!" ....

Tisztességesen, felelősségteljesen maximum 2-3 gyermeket lehet nevelni.

2018. nov. 8. 18:03
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
17-es: Pontosan ezért ìrtam azt, hogy maximum ennyi gyereket lehet normálisan felnevelni. Persze mindenkinek az egyéni döntése. Az, hogy valaki csak csinálja a gyerekeket, de a fele nevelőszülőknél, a másik fele gyerekotthonokban van vagy 12 évesen már 2-3-szor bukott és előreláthatóan nem lesz belőle valamirevaló ember (max. lányfuttató, csicskáztató, drogterìtő stb.) az nem szolgálja a társadalom érdekét. Az pedig, hogy valaki erre rávilágìt, az nem "cigányozás"... Szóval a cigány gyerekek nagy része - nem az ő hibájukból, ez tény - minőségileg nem pótolja a természetes fogyást. A mennyiség itt (sem) azonos a minőséggel.
2018. nov. 8. 22:13
 14/31 A kérdező kommentje:
A #16, #18-nak köszönöm. Én is kb. így értettem, hogy a 41%-os válaszában lévő "nevelést" én nem nevezném nevelésnek. Ha nevén nevezzük a problémát, az miért "cigányozás"? Jobb lett volna, ha azt írom, hogy roma? A roma az nem magyar szó, annyit tesz magyarul, hogy cigány. A németek, belgák, angolok... büszkék, hogy azok, a cigányok vajon miért nem?
2018. nov. 8. 22:39
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Mi közöd van hozzá kinek hány gyereke van te utolsó cigány?
2018. nov. 9. 15:13
 16/31 anonim ***** válasza:
47%
Itt két problémáról van szó. Magyarok a cigány helyzettől függetlenül kevés gyereket vállalnak. Nem kellene összemosni a kettőt. Az kollégáim például mind elmúltak 30 évesek, de nincs gyerekük 1-2 kivételtől eltekintve, pedig anyagilag be tudnák vállalni. Szóval amig a magyar ember annyi gyereket sem vállal mint amennyit normálisan fel tudna nevelni, ne cigányozzon.
2018. nov. 9. 15:54
 17/31 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a #20,22-es durvábban mondta el a saját véleményét, de te 47%-os, meg személyeskedsz, úgy állítasz dolgokat, hogy fogalmad sincs, hogy kinek hány gyereke van, na nem mintha lenne bármi közöd is hozzá. Azért az gyanús, hogy annyira véded a mundér becsületét.

A sok retardált aki lepontozott hány gyereket nevel?

A válasz 20%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 47%-ban hasznos válaszokat ad.

# 15/23 Időpont nov. 6. 12:35

Tudod aki k*rvána áll, az ne sírjon ha megb*sszák.

2018. nov. 9. 22:15
 18/31 anonim ***** válasza:
15%

"Tudod aki k*rvána áll, az ne sírjon ha megb*sszák."

Ez inkább rád vonatkozik. Ha lusta vagy, önző vagy gyereket nevelni, akkor ne sírjon a szád.

2018. nov. 10. 08:47
 19/31 A kérdező kommentje:

Valami miatt nem akarod megérteni, hogy nem ismersz engem, azt se tudod ki vagyok, hány gyerekem van, mennyire vagyok önző..., de azért nyomod tovább, hogy én mennyire önző disznó vagyok. Ilyen erővel én is mondhatnám, hogy egy semmirekellő alak vagy, aki a sitten végzi és a gyerekeid, akiket nemzettél is ott végzik úgy, hogy akár lehetnél egy talpig becsületes ember, svéd felmenőkkel.

Továbbá összemosod a nemzést a neveléssel, az 2 különböző dolog, valami miatt ezt sem akarod vagy nem tudod megérteni.

2018. nov. 10. 10:14
 20/31 anonim ***** válasza:
38%
Nem mosom össze. Pont hogy azt mondtam a cigányprobléma és a kevés magyar gyerekszám két külön probléma. Egyébként meg messziről látszik hogy nincs gyereked. Sőt, te magad is gyerek vagy még, vagy legalább is egy gyerek értelmi szintjén tengődsz.
2018. nov. 10. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!