A balosok miért féltik annyira a demokráciát amikor azt se tudják mi az?
Én Fideszes vagyok és számos ismerősöm van, akik baloldali pártokkal szimpatizálnak pl. a DK-val.
Olyan elveket vallanak, hogy létfontosságú az EU integritása, Magyarország engedelmessége a Brüsszel felé, pozitívan értékelik a Sargentini-jelentést, és az egyéb EU-s szakciókat.
A demokrácia eredetileg Népuralmat jelent, tehát, hogy a többség szavazata számít. Ha a többség a Fideszre szavazott már harmadszorra is, akkor a Fidesz miért nem demokrácia? Ha olyan vonzóak lennének a balliberális eszmék, akkor miért nem váltották még le az emberek a Fideszt balliberális pártokra?
Ráadásul Magyarországon az emberek többségének annyira érdektelen a szavazás, hogy alig több, mint kétmillió ember a Fideszre szavazott, és a párt meg is nyerte a választást. Ha valóban annyi ember lenne, akik annyira hisznek a DK-ban és a többi baloldali pártban, akkor miért nem voltak ott a szavazáson? Miért nem álltak össze és szavaztak valamelyik baloldali pártra, hogy az ő ideológiájuk szerinte kormányzat győzzön?
Bocs, a demokráciát nem féltjük, nem is félteni kell, hanem gyakorolni. Nap mint nap, ez egy ilyen dolog.
Na most ezt neked elmagyarázni láthatóan teljesen felesleges, mert a kérdésedben összehány zagyvaságból ítélve vagy egy kezdő troll vagy egy szemellenzős fideszes.
12#, ez igazán megható, a sírás folytogat.. egy igazi demokrata vagy! ❤
😂😂😂
14#, ahogy azt Rózsa Sándor is megmondta!
"Ha mindönki úgy tösz, ahogy tönni köll, akko mindön úgy lössz ahogy lönni köll!"
További jóccakát!
15# de nagyot mondtál most! Csak az a baj hogy ez így is van!! Igaza volt Rózsa Sándornak!
Nem fog a vezéred se örökké a trónon ülni!
Én nem nevezném azt demokráciának ha kényszerből kell szavazni a fideszre vagy különben kirúgnak/nem lesz mit ennie holnap a gyerekednek. Ha megveszik, propagandával manipulálnak, az nem hinném hogy annyira igazságos becsületes demokrácia.
Ui: igen, mocskos Soros-bérenc vagyok ( örülnék ha nekem is finanszírozná az iskoláimat mint a kedves arisztokrata hipokratáknak)
Üdvözlettel egy 16 éves tisztánlátó srác
Nyomjátok a 0%-ot barátaim az igazság mindig nonverbális
Ezt a "tisztánlátó srác" aláírást még el kellene érned. Akkor nem írnál ilyen butaságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!