Balosok, liberálisok, ti megértitek, hogy valaki miért szavaz Magyarországon jobboldali pártra? Megértitek, hogy valaki miért lesz jobboldali, miért lesz nem liberális?
Kérdező!
Azzal azért nem ártott volna kiegészítened - ha tudtad volna - hogy a klasszikus liberalizmus jobboldali. Ami a világon jelenleg folyik, annak a tébolyhoz van köze, nem a liberalizmushoz
Aztán innen lehet folytatni a csevejt!
Kérdező, látom sikerült elég nagy zagyvaságot összehoznod. A jobboldali és liberális nem zárja ki egymást, sőt a konzervatív és liberális sem. De látom az agyi kapacitásod ehhez kevés.
Aki baloldali, az nem szükségképp liberális. Ezek a fogalmak itthon nagyon zavarosak sokak fejében.
"De látom az agyi kapacitásod ehhez kevés."
Most miért sértegetsz engem?
"Aki baloldali, az nem szükségképp liberális."
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy a baloldal, az liberális. Azt mondtam, hogy "baloldaliak, liberálisok". Azaz megszólítottam őket. Megszólítottam mind a baloldaliakat, mind a liberálisokat. De tudom, hogy a sok liberális úgysem fog válaszolni, mivel nem elfogadóak, és nem elég megértőek ahhoz, hogy megértsék, hogy lesz valaki jobboldali.
"Most miért sértegetsz engem?"
Szerintem azért sérteget mert ostoba vagy és ezt ő is észrevette.
És ti fidesznyikek miben vagytok különbek, mint az általatok gyűlölt liberálisok (holott ti is azok voltatok a kezdetek kezdetén)? :D
Megsúgom: Semmiben XD
De mit kezdjünk azzal, hogy micsoda a klasszikus liberalizmus, ha nálunk meg Fodor Gábor, meg régebbről ezek az ávós gyerekek (Pető, Bauer, stb) nevezték ki magukat liberálisnak?
Nem értik meg soha, mert egyszerűbb lenézni a magyar parasztokat (földet túrják, nem tudnak tv csatornát váltani az M1-ről az ATV-re, aluliskolázottak, stb... - ezek az áprilisi gyöngyszemek) - mint megérteni a magyar társadalmat.
De azt se tudom, hogy ennek a bal-jobb felosztásnak van-e még értelme, nem csak Magyarországon, bárhol is? Elég vegyes lépéseket tesz mindenféle párt - főleg, ha kormányon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!