A fidesz hívők miért terjesztik azt, hogy más kormányok is loptak, és emiatt kell a fideszre szavazni? Ez egy ordas nagy hazugság, mert 20 éve követem a politikát, és a fidesznél korruptabb kormány, nem nagyon volt sose.
Ez egyszerű matematika, mindenki számoljon, osszon,szorozzon, és meglepő számokat fog kapni.
Persze tudom, ha csak a stadionépítéseket nézzük ami már 500 milliárd forintos magasságokban jár, az nem korrupció, mert ha a fidesz hoz egy törvényt, akkor az már legális.
Nem terjesztenek ilyet a "fideszhívők" Ti kérdeztek baromságokat és ezekre amit válaszolnak, azokból újabb baromságot raktok össze, abban szerepel ilyesmi.
nem kellene nektek baromságokat beszélni és akkor nem terjedne ilyesmi.
Akkor maradnának a tények, hogy bizony gyurcsányodék ellopták és elqrták. Nem kicsit, nagyon!
Gyurcsányék?
lehet hogy loptak, de akkor Hagyó Miklós 15 millió forintja miatt börtönt kapott.
15 millió... ember gondolkodj már.
Most mi van?
Ha olyan egyszerű matematika, én szívesen meghallgatom, hogy hogyan van.
Szerintem, nem "terjesztik a fideszhívők"m hogy "más kormányok loptak", hanem kiderültek a más kormányok alatti lopások részletei.
A stadion építés más kategória.
Amikor korrupciót látsz, kutya kötelességed feljelenteni.
Mégis hol tegyen feljelentést azt ember, amikor a legfőbb ügyész is fideszes?
Na erre válaszolnál?
Gyurcsányt azért hagyják békén mert amíg a politikában van, az csak segíti a Fideszt...
De tény hogy nevetséges azzal előjönni hogy tegyél feljelentést ha korrupciót tapasztalsz.
Ok, teszel, és?
Semmi se fog történni, jól írja a kérdező, a főügyész fidesz katona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!