Fideszesek! Titeket nem zavar a korrupció?
Figyelt kérdés
Titeket nem zavar hogy bulgária után itt a legmagasabb az egész EU-ban?2018. nov. 5. 17:55
31/38 anonim válasza:
Ha az ország egyre szegényedne, őket akkor sem zavarná, és ebben van is logika. Mert fontosabb, hogy megvédtek a migránsoktól. Az apró probléma az, hogy nem védtek meg, amennyit csak lehetett, kb. 50 000-et betelepítettek, állampolgárságot kaptak. Szóval rendesen át vannak verve, ahogy a szárnyaló magyar gazdasággal is. Pl. azért nőnek a fizetések sokkal gyorsabban, mint a gazdaság, mert munkaerőhiány van, mert félmillióan dobbantottak, mivel nagyon alacsonyak itt a fizetések... Ebből a szavazónak annyi jön le, hogy emelkedtek a fizetések. Ahogy a migránsok látványából is, akik vagy átmentek az országon kerítés ide vagy oda, vagy a Fidesz betelepítette őket. Mostanában már lasszóval kell fogni őket, hogy lehessen mutogatni a tévében.
32/38 anonim válasza:
"Mutassál egy pártot,"
És akkor maradjon ez a beteg szar rendszer örökre?
33/38 anonim válasza:
Én nem vagyok ugyan fideszes de nem zavar a kormányzati korrupció. A közvetlen munkahelyemen is vannak visszaélések, gimiben is voltak, egyetemen is voltak. Ergo ha más jut hatalomra, akkor is lesz korrupció, mert ez egy ilyen társadalom. Szóval mit foglalkozzak vele? Úgyis esélytelen ezen változtatni... Élem a saját életem, teszek a céljaimért és ennyi. Ezt tanácsolom másnak is!
34/38 anonim válasza:
A fideszeseket semmi disznóság nem zavarja. Ha Orbán meg Mészáros jönnének és élve megennék a gyerekeiket, aztán a házban minden ékszert és készpénzt zsebre raknának, majd rájuk gyújtanák a házat, ahhoz is tapsolnának, mert a lényeg hogy Orbán megvédte őket a gonosz Sorosbrüsszelmigráncstól. Az egyetlen gond az ezzel, hogy míg Sorostól semmi olyat nem láttunk, ami alátámasztaná azt hogy ő "gonosz" (éldegél az USA-ban és néha beszél ezt-azt), mint ahogy egy db migránssal sem találkoztam még amióta ez a hisztéria van, addig ellenben Orbánék ámokfutását minden nap a bőrömön érzem több millió honfitársammal együtt. De a fideszesek nem tudom, valami párhuzamos univerzumban élnek vagy fogalmam sincs, de ők úgy tűnik a nem létező dolgokat utálják meg azoktól rettegnek, és a valós pusztításnak meg örülnek. Érdekes, de nem példátlan a történelemben.
35/38 anonim válasza:
Ha igaz lenne, akkor sem zavarna. Miért? Mert jobban élek mint a libsik, komcsik idején.
Ők is loptak annak idején, ráadásul a legtöbb ember tényleg sz.rul élt.
Nem kellene ezt elfelejteni!
36/38 anonim válasza:
#35: És miben mérhető ez a jobban élés? Többet keresel? Akkor elárulok valamit, Gyurcsány alatt meg jobban kerestél, mint az első Orbán-kormány alatt, szóval ez semmit nem mutat. Sőt, még jobban élhetnénk, még jobban kereshetnénk, ha nem lopná szét az országot ez a fasiszta tolvajbanda, csak ezt az agymosott hülye fideszeseknek nehéz felfogni.
37/38 anonim válasza:
Utolsó: Öülök neki, hogy te tudod, hogy mennyit kerestem Gyúrcsótány alatt. De hidd el hogy kevesebbet. De az ilyen agymosott libsi, ballik úgysem tudja felfogni.
38/38 anonim válasza:
#37: Elhiszem hogy kevesebbet kerestél, mint most keresel. Ez teljesen normális. Én csak azt állítottam, hogy az átlagkeresetek folyamatosan nőnek, függetlenül attól hogy ki kormányoz, tehát az imádott fideszednek baromi kevés köze van hozzá. Ha nekem nem hiszed el, talán a ksh-nak el fogod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!