Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Titeket nem zavar...

Fideszesek! Titeket nem zavar a korrupció?

Figyelt kérdés
Titeket nem zavar hogy bulgária után itt a legmagasabb az egész EU-ban?
2018. nov. 5. 17:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok Fideszes, de ők konkrétan tényleg a Soros egyik szervezete.
2018. nov. 5. 19:25
 22/38 anonim ***** válasza:
47%
Nem ismerik be, hogy Magyarország valaha volt legkorruptabb kormányát éljenzik és így jobban alszanak. Ugyanaz megy az ő szintjükön is ami a kormány szintjén végül is, tagadni, tagadni, tagadni.
2018. nov. 5. 19:25
 23/38 anonim ***** válasza:
85%

ma 18:38 vagyok. Helytelenül írtam. Helyesen: Rájuk szavaztam és zavar.

Zavar a dolog.

2018. nov. 5. 19:30
 24/38 anonim ***** válasza:
25%

Tegyük fel a vita kedvéért, hogy igazad van és ez korrupt kormány. Tegyük túl magunkat azon a tényen, hogy a Transzparency NEM a kormányzti korrupcióról készített jelentést, hanem az országokban érzett korrupciót rangsorolta, amiben a teljes gazdaság benne van a kis ember hálapénzétől a nagy cégek kartellezéséig.

Akkor mond meg nekem, hogy ha most korruptak és mindent ellopnak amit csak lehet - de mellette képesek voltak visszafizetni az imf hitelt, építeni az országban mindenfelé a beruházásokat, emelni a családtámogatásokat, csökkenteni a jövedelemadókat, emelni a béreket, akkor mennyit lophattak, mennyire lehettek korruptak az elődeik, akik ugyanilyen EU tagsággal, ugyanilyen gazdasági környezetben semmit nem voltak képesek alkotni azon az egy imf hitel felvételen kívül???

2018. nov. 5. 19:32
 25/38 anonim ***** válasza:
77%
Visszafizették az IMF hitelt, jó vicc! Visszafizetek egy hitelt amit sajnos csak ellenőrzött keretek között használhatok (no mutyi) egy másikból aminek a kamatai jóval magasabbak, mint azé amit ezzel visszafizettem, mekkora tehetség vagyok ugye? :D És ez az egy példa a Fidesz összes "sikerét" jellemzi is.
2018. nov. 5. 19:42
 26/38 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

@kérdező:

Úgy látom, hogy csak az első két mondatomat olvastad el, azaz azt, hogy természetesen jelen van a korrupció a fidesz kormányzásban (és itt nem Mészárosra gondolok, hanem azokra a korrupciós ügyekről, amiről lehet senki se tud), de a többiek is lopnának.

Lentebb azt is leírtam, hogy ezt honnan veszem.

2018. nov. 5. 19:58
 27/38 anonim ***** válasza:
67%

Szerinted egy olyan réteg akit lehet illesztgetni egy 86 éves öregemberrel. Meg átmosni az agyukat propagandával mindenféle kamuról mint pl gazdasági növekedés, magas foglalkoztatottság.

Tudná értelmezni h mit jelent ez a szó ?

Túl becsülöd őket. Ők fotoszintetizálnak.

Várják a napi Sorosozást a narancsvezírtől.

OH Viktor add meg mindennapi plakátjainkat.

Magyarország jobban teljesít.

2018. nov. 5. 19:59
 28/38 anonim ***** válasza:
33%
Nézd meg ki pénzeli azokat akik az általad linkelt jelentést készítették :D
2018. nov. 5. 20:01
 29/38 anonim ***** válasza:
55%
#24: Ugyanilyen gazdasági környezetben? Te nagyon hülye vagy. De nem baj, nemsokára úgyis jön a következő világválság, majd megmutathatja a fideszed mit tud. Bár hogyha neked kell kukásnak felcsapnod majd, mert nem lesz ki elvigye a szemeted, te azt is boldogan megcsinálnád, csak maradjon a fidesz hatalmon.
2018. nov. 5. 20:21
 30/38 anonim ***** válasza:
18%

Finomítottam, mert tudtam, hogy ha arra hivatkoznék milyen helyzetben vették át 2010-ben a kormányzást, akkor rögtön ezzel jöttetek volna. Ezért az összehasonlításhoz a mostani jó gazdasági környezetet vettem és nem azt ami a devizaválságban volt.

De OK, akkor legyen igazad, a gyurcsány féle, 2006 körüli gazdasásági majdnem csődöt, az abban az időben a Európában uralkodó prosperáló gazdasági környezetével vessük össze az utána, a devizaválságban ténykedő Orbán kormány sikereivel.

Így még nagyobb az ellentét a ballibes negatívum és a fideszes pozitívum között.

Ha te akartad...

2018. nov. 5. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!