Mi a véleményetek Németh Szilárdról?
Nem ismerem személyesen, de a nyilatkozatai, a viselkedése, a megjelenése, a gesztusai számomra nem egy intelligens ember benyomását keltik. Nem fér a fejembe, hogy lehet ilyen fontos szerepe a Fideszben.
Segítsetek megérteni! Köszönöm.
Nagyin csúnya, nem tudok ránézni. Nincs 5000 Ft-ja, hogy levetesse a szemölcsöket a fejéről??...
Meg 50 kg plusz minimum van rajta. Nincs neki szegénynek pénze egészséges kajákra sem...
A fideszes nemzetatyák mintapéldánya, igazából egyszemélyben testesíti meg az egész pártot
Ostoba, ronda, törtető demagóg tahó
De elhiszem hogy van akinek szimpatikus, akik nem tudnak tőmondtatoknál bonyolultabb szöveget értelmezni
A nyilatkozatai, a viselkedése és a gesztusai alapján nekem szimpatikus. Szeretem a karkötőjét is. Szerintem értelmes ember.
A politika nem szépségverseny, nem kell szépnek lennie.
Vannak aki szépek, vannak akik jók.
Olvasta valaki Móricztól a Ki szép, ki jó-t?
Valamit nagyon JÓl csinál, ha ilyen sokan bántják.
"számomra nem egy intelligens ember benyomását keltik"
Meg is válaszoltad, ki a jobb báb, egy hülye vagy egy intelligens ember, akinek véletlenül saját értelmes gondolatai is lehetnének.
Nézd meg, hogy a fideszben kik vannak az élen és kik vannak félreállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!