Németh Szilárd élő példája annak, hogy az embernek nem agy, hanem hosszú nyelv kell egy magas pozíció betöltéséhez?
Kritizálhatjátok, de azon kívül, hogy nem a sajtótájékoztatók sármos sztárja, nem egy hülyegyerek, akár tetszik, akár nem.
Ha az lenne, akkor ő gyakorizna itt, ti meg keresnétek a milliókat.
mondjuk inkább úgy: a szépségével csak az intelligenciája vetekszik :DDDD
orbán szereti körülvenni magát tőle butább emberekkel, ez az példány a hosszú nyelven kívül még rinocérosz bőrrel van megáldva és így bizonyos helyzetben hatékonyan bevethető
Nem értem, hogy mi ez a németszilárdozás.
Tessék meghallgat, milyen jól beszél, nem kertel, nem mismásol, úgy megmondja, ahogy van. Szeretem, ahogy beszél. Az is szimpatikus, hogy mai magyarellenes légkörben meri a csuklóján hordani a karkötőjét.
Persze, hogy van, aki nem értékeli a stílusát, mert nem hízeleg az ellenzéknek.
A 3x3m-rel kapcsolatban; bizony hogy voltak olyan emberek, akik kiadták az oldalépületeiket, nyárikonyhájukat a lakásra váró szegény embereknek. Még meg is osztották, két családnak adták ki, és egynek 2x2m jutott. Láttam én ilyet, nem is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!