A Fidesz azért támogatta S. György díszpolgári kinevezését, mert a Fidesz Soros pénzekből indult?
2018. nov. 4. 18:55
21/21 anonim válasza:
Milyen feltételezésemet?
Nem feltételeztem semmit, bár utólag visszaolvasva látom, hogy kicsit összezagyváltam ezt " Vagyis ebben az esetben 14-en nem szavaztak IGEN-nel, míg 16 fideszes és MIÉP-es képviselő volt ott. Ebből az látható hogy volt 2 képviselő közöttük, aki igennel szavazott". De úgy gondolom érthető volt, hogy 14-en szavaztak az IGEN-nel szemben, lett volna.
Utánanéztem az akkori jegyzőkönyvnek, hogy mi volt a valóság és mellé tettem a jelen és régmúlt adatait, majd rákérdeztem a kérdezőnél.
Mi ebben a feltételezés részemről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!