Mi a baj a társadalmi egyenlőtlenséggel?
Én nem vagyok családellenes.
Csak azt vallom,hogy mindenki magának vállalja a családot,ne mások nyakába.
Te lekommunistázol csak azért,mert nem igazán tartom helyesnek,hogy az egyedülállók,gyermektelenek pénzéből kapjanak a családosok ingyen lakást,és egyebeket.
Kicsit álomvilágban éltek,és úgy akartok jólétben élni,hogy mellette család is legyen,de lehetőleg ezt mind mások fizessék.
Ja,és mellette még kritizáljátok is azt,aki nem vállal gyereket,de legyen is gyermektelen,aki adót fizet a gyerekesek helyett.
Elég logikátlan elképzelés.
"Kicsit álomvilágban éltek,és úgy akartok jólétben élni,hogy mellette család is legyen,de lehetőleg ezt mind mások fizessék."
inkább ti akartok úgy jólétbe élni a jövőben, hogy a jelen minden cseppjét fel kívánjátok élni
mifelénk gyereket VÁLLALNI szokás, vállalni a felelősséget, hogy felneveljük
lehet hogy anyádat felcsinálta apád és úgy lettél te, mint az őskorban :) nem folytál le véletlen apád lábán, vagy épp nem verte agyon anyád, amíg meg nem születtél
mint az őskorban
Hát úgy könnyű felelősséget vállalni,hogy mások pénzén teszed.
De akkor miért teszel úgy,mintha valami kapitalista párti lennél.
társadalmi felelősség
te milyen alapon jártál ingyen mind a 8 általánosodba? INGYEN te ingyenélő suttyó!
hát 18 éves korodig te egy forint GDP-hez nem járultál hozzá
anyádék megcsináltak aztán ennyi?!
hát dolgozzon minden gyerek 4 éves korától! azanyámúristenit!
arról nem is beszélve hogy szívod itt a drága levegőt 18 év haszonmenetes CO2 termelés, az vagy te
és mindezt miért? mert pofátlankám téged apád felelőtélül megcsinált
Nem igazán értem hová akarsz kilyukadni.
Tudod a szülő szokta vállalni a gyereket,és nem fordítva.
A te általános iskoládat ki fizette ki?:)
Tudod az egyedülállók is dolgoznak ám,és adókedvezményt sem kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!