Ki mondja azt hogy lehetetlen ma a fiataloknak ingatlamt szerezni?
"Természetesen privát üzenetekre szívesen válaszolok"
A kérdés sem privát, hanem nyilvánosan lett feltéve.
Nem vállalod véleményed?
"az is felejtődött, hogy 36%ba csak a béred egy része esett egy határ felett?"
Én is ezt írtam!
Amúgy meg közös teherviseles. Mindenki a sajátjával!
Amúgy utánanéztem ennek a két kulcsos adórendszernek, hogy is volt ez 2012 előtt.
1700 000-nél húzódott a 36%-os sáv, DE ott se az 170 000-ből kellett leadóznod 36%-ot, hanem az 170 000 FELETTI rész 36%-át.
Azért ez már mindjárt jobb.
Igazából szerintem aki 170 000 körül keres, annak az se lenne érvágás ha valóban a 36%-át egy az egyben lenyúlná állam bá. Basszus, marad a zsebében még igy is több mint 1 millió.
De ismétlem, nem az utóbbi volt akkor SE.
És 10-es tökéletesen leirta már előttem.
Ismétlés a tudás...
Nem mindenki akar nagycsaládban élni.
Ha 100 milliót adnának,akkor sem kellene 3 gyerek,ezt fogd már fel!
És ki fogja eltartani ezt a sok nagycsaládot?
Mert,ha mindenki nagycsaládos lesz,akkor ki fogja fenntartani az államot?
Na akkor leírom én is a véleményemet, bár semmit nem ér mert valaki rendre azzal szórakozik, hogy jelentgeti.
Nem feltűnő kicsit sem, hogy az LTP állami támogatását azonnali hatállyal beszűntették, míg az októberi hitelszigorítás előtt még volt 2 hónap? És az sem feltűnő, hogy az LTP után azonnal megjelent a “kedvezményes”-ként csúfolt csokhitel? Hm? Nem? Az sem feltűnő, hogy akármilyen állami beavatkozás van, annak mindig áremelés a vége a piacon és a csokhitellel a vevő semennyivel sem lesz előrébb, a kormány pedig ezt nagyon jóp tudja? Kicsit sem tűnik fel senkinek, hogy ez csak a bankoknak kedvez, és ehhez az állam nagyszerűen asszisztál? Na?
Lehet lepontozni mert csak ezt tudjátok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!