Ha Fidesz tényleg olyan csodálatos, mint mondják, hogy lehet az összes szoci (Gyurcsánnyal az élen) szabadlábon és, hogy lehet, hogy még mindig nem nyilvánosak az ügynökakták?
" egy agresszív (gyanítom fizetett) fideszes szekta van itt.
"
Aha.
Mert vagyunk ketten akik rendszeresen kijavítjuk a hazugságaitokat álhíreiteket és vannak még páran akik nem asszisztálnak nektek hozzá. Ezért máris fizetettek vagyunk meg szekta.
Nem vagyok sem fizetett, sem szektatag, tényekkel válaszolok a hazugságokra és cáfolom az álhíreket, rágalmakat. Csak mert utána jön a szokásos szöveg arról, hogy komcsi, proli, fideszbirka meg hasonló, ettől még nem nektek lesz igazatok.
Gyurcsány azért van szabadlábon, mert így aktívan rombolja az ellenzéket. Amíg ő ott van, garantált a kétharmad.
Az ügynökaktákat meg a szocik is leszavazták, szóval ez nem speciel fideszes dolog, az egész magyar politika felelős. Amúgy képzeld csak el a káoszt amihez a megnyitásuk vezetne.
# 12/13 Időpont ma 11:07
Azért mondjuk ki hogy a te hazugságaidat is gyakran kell itt korrigálni.
Ha fizetett fideszes szektáról akarsz tudni bővebben, akkor javaslom Takácsot felkeresni privátban, mert ő bővebb felvilágosítást tudna adni a működésükről mint tag.
Azt én sem értem, hogy Gyurcsányt miért nem csukták be orbánék, ahogy orbánt majd be fogják csukni szerencsésebb esetben.
"Azért mondjuk ki hogy a te hazugságaidat is gyakran kell itt korrigálni."
Aha. Mikor is volt ilyen?
Csaxólok előtte, hogy attól, mert kijelented nem úgy van, még nem lesz hazugság!
Én meg SENKIT nem ismerek aki nekem bevallotta volna, hogy a dk-ra vagy az LMP-re szavazott volna. Pedig politizálok rendesen.
Akkor most jelentsem ki, hogy nincsenek is dk-s meg LMP-s szavazók, csak kamu az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!