Magyarország milyen szempontok alapján hasonlít egy diktatúrához, mi az ami miatt még nem mondja ki mindenki, hogy ez egy diktatúra? (Leszámítva a fideszeseket)
Nyilvánvalóan azért írta ki ezt a kérdést a kérdező, hogy utána provokálhassa az embereket. Olvassátok vissza a válaszolóknak írt válaszait, de akinek nincs kedve hozzá, annak idézek egy párat. Ezeket mind a kérdező írta a válaszolóknak:
"Engem nem érdekel az agymenésetek, szo***tok le Orbánt, les**rom. Ha a stílusom nem zetszik, lehet jelenteni. Én nem fogok finomkodni, mert gyűlöllek titeket"
"Téged meg ki a hóhér küldött ide? A butaságod tényleg nagyon fáj kisapám, harmat gyenge vagy"
"Ez most csak úgy kicsúszott belőled? Vagy hogy jön ide? Ha valami nyomja a pici lelkedet, javaslom pszichiáter felkeresését"
"Miről beszélünk ti agymosott barmok?"
Szerintem mindez magáért beszél, amit a kérdező művel. Ne írjatok neki választ, csak provokál titeket! Inkább jelentsétek a kérdését, mert több pontban is sérti a szabályzatot az, amit itt művel a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!