Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország milyen szempontok...

Magyarország milyen szempontok alapján hasonlít egy diktatúrához, mi az ami miatt még nem mondja ki mindenki, hogy ez egy diktatúra? (Leszámítva a fideszeseket)

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 18:23
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
64%

Nyilvánvalóan azért írta ki ezt a kérdést a kérdező, hogy utána provokálhassa az embereket. Olvassátok vissza a válaszolóknak írt válaszait, de akinek nincs kedve hozzá, annak idézek egy párat. Ezeket mind a kérdező írta a válaszolóknak:

"Engem nem érdekel az agymenésetek, szo***tok le Orbánt, les**rom. Ha a stílusom nem zetszik, lehet jelenteni. Én nem fogok finomkodni, mert gyűlöllek titeket"

"Téged meg ki a hóhér küldött ide? A butaságod tényleg nagyon fáj kisapám, harmat gyenge vagy"

"Ez most csak úgy kicsúszott belőled? Vagy hogy jön ide? Ha valami nyomja a pici lelkedet, javaslom pszichiáter felkeresését"

"Miről beszélünk ti agymosott barmok?"

Szerintem mindez magáért beszél, amit a kérdező művel. Ne írjatok neki választ, csak provokál titeket! Inkább jelentsétek a kérdését, mert több pontban is sérti a szabályzatot az, amit itt művel a kérdező.

2018. nov. 5. 10:53
 52/54 A kérdező kommentje:
Írjatok! Iszom bölcs szavaitokat! Áldattasék meg Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Urunk, hogy ennyi észt osztott nektek, hithű, szolgalelkű, Fiatal Demokraták Szövetségére szavazó kitűnő embereknek! Megvilágosodtam általatok, Takács Zs haveromnak, és izémizé haveromnak külön köszönet jár, egyem a zuzátokat!
2018. nov. 5. 11:02
 53/54 A kérdező kommentje:
Gyertek még többen ebbe a fórumba, és együtt Éltessük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat!
2018. nov. 5. 11:05
 54/54 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan számtalan lehetőség lett volna jelenteni engem a mocskos beszédem miatt, mégsem tette senki, és elárulom neked barátocskám, hogy azért nem, mert ti élvezitek ezt. Én nem élvezem, de nem fogom hagyni, hogy az utolsó szó a tiétek legyen, és nektek is ez a bajotok. Ez itt a nagy büdös igazság
2018. nov. 5. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!