Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell mindenért fizetni...

Miért kell mindenért fizetni manapság?

Figyelt kérdés
Ha visszagondolok, 10-15 éve még sokkal több ingyenes program volt. A Balaton parton is voltak koncertek nyaranta ingyen, ahova csak odament valaki és hallgatta. Nem kellett jegy. Ha valamit vettem a boltban alapvető volt. hogy adnak vele egy táskát. Most már azért is fizetni kell. Voltak ingyenes helyijáratok, most már egy sincs. Legalább a plázákban ingynes volt a WC használat, most már ott is alig-alig. Nem azt mondom, hogy ezek olyan nagy összegek, de havo szinten pár ezer Ft-ot jelentettek.
2018. okt. 30. 18:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az ingyen koncertek felénk is vannak néha ahol én lakom, meg is lehet nézni, csupa csatakrészeg alkesz meg fiatal ott csapja szét magát, az egész város tiszta szemét, hányás utána. Akkor inkább belépő, cserébe normális közönség, jó hangulat és tisztaság.

A műanyag szatyor nem is baj hogy már kevés van, ahol lehet óvni kellene a környezetet.

Ingyen buszokat a Tesco meg az Auchan most is járat, többre meg régről sem emlékszem.

A budival viszont egyetértek. Annak használata természetes emberi szükséglet, és amennyi adót behajt az állam, az lenne a minimum hogy cserébe állami pénzen fenntartanak ingyenes vécéket a plázákban, köztereken, amit rendszeresen takarítanak, és javítanak ha kell. Nem hinném hogy ettől lenne államcsőd, legfeljebb ennyivel kevesebbet lopnának.

2018. okt. 30. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért nem minden ingyenfesztiválra jellemző a rendbontás, és szerintem is jó volt.

A Balatonon, és még néhány helyen volt szabadstrand, ezek már nincsenek, Mészáros ugye...

Ami az ingyenklotyót illeti, gáz, hogy nincsenek nyilvános vécék, ha az ember pisilni, szarni akar, akkor be kell szaladnia egy plázába, vagy venni valamit egy mekibe, stb.

Úgy vélem, hogy sokkal több ingyenvécére lenne szükség, ami természetesen akadálymentesített is egyben, és a fogyatékossággal élőknek, közgyógyosoknak ingyenes. Ezeknél pedig simán lehetne közmunkás a vécés néni.

2018. nov. 2. 08:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én idén is voltam szabadstrandon Balatonon és Velencei tónál is, és semmiféle Mészáros nem volt ott.
2018. nov. 2. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Van meg néhány helyen szabadstrand a Balatonon, de jóval kevesebb, mint akár 10 éve.
2018. nov. 2. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgy is lehet mondani, hogy mint akár egy-két éve. Mészáros szerinted eleve ott tud lenni egyszerre minden ebül szerzett tulajdonában?! Szerinted azért vette azokat, hogy ott lehessen?
2018. nov. 3. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!