Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a jelenlegi...

Mi a véleményetek a jelenlegi kormánytagokról, és a múltban a politikai hovatartozásukról? Elvek mentén léptek-e a Fideszbe?

Figyelt kérdés
Most az értékrendjük valóban átalakult?

#politikai kaméleonok
2018. okt. 30. 14:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Pl. 12 éves korom után én sem,sem KISZ tag. Nem az én döntésem volt,igaz. Ilyen szellemben neveltek,azóta is vannak elveim. A kérdésem ezzel kapcsolatban alakult ki. Vannak politikusok,akik a paletta összes árnyalatán szerepeltek. Ezért érdekes az irányvonal,politikai identitás váltogatása. Meggyőződés nem lehet egyszer így,egyszer úgy. Haszonelvűségből egész logikus a kaméleonkodás.
2018. okt. 31. 05:43
 22/24 anonim ***** válasza:
A lopás iránti olthatatlan szomj miatt a Fidesz már minden volt. Nem tudom hogy lehet egy ilyen elvtelen bandát támogatni, tényleg van valami abban, hogy ez inkább szekta és követője viszonyrendszerben működik.
2019. jún. 18. 07:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy vannak elveik?

Csak egy adalék ehhez az MSZMP-s marhasághoz:

Az MSZMP alatt a szoc. országok között magasan az elsők voltunk. Ma az utolsók vagyunk! Mi a bajotok az MSZMP-vel?

2019. jún. 18. 11:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Sokan nem párttagok.Egyébként régebben sokan kezdték az MSZMP-ben a karrierjüket,anno még a rendszerváltozás előtt.Párttag talán csak Szijjártó,Rogan A,Novák K.Varga Mihály,persze Orbán,de sokan nem:Pl Pintér sem az.

Kasler biztos nem az, és Benkő Tibor sem látszik párttagnak.

Nem is ez a fontos,inkább az elvek mentén álltak össze,aki vállalja ezt az irányvonalat az maradhat,aki nem mennie kell./Pl.Navracsics T./

Az elvek a fontosak szerintem,meg a közben megszokott hatalom,és a hozzájáró jövedelem, ez így együtt az egész.

Persze van sok nem odavaló elvtelen figura itt is:Pl Rogan A.,ahol csak a sok pénz az isten.

2020. okt. 20. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!