Ez most miért ekkora botrány hogy valami cica utazik egy repülőn?
Figyelt kérdés
kb 400+ hsz-en keresztül magyarázzák hogy mekkora egy szemét ostoba semmirekelő undorító qrva ez a nő. stb nem olvastam végig...
Miért is? Ha valakinek van pénze valamire azt már utálni kell? Mert megosztott egy képet. Legalja.
2018. okt. 30. 08:41
31/34 anonim válasza:
Az a pénz a mi adónkból van.
A kórházakban meg nem éled túl a várólistát.
Ezt gondold át, ha egy hozzátartozód oda kerül.
32/34 anonim válasza:
Khurvát reptetni én sem szoktam, ezekszerint aki bassszni nem tud, vannak ilyen perverziói.
33/34 anonim válasza:
A vén mutáns mikulás annyit lök a kasszába amennyit gondol a kaszinóiból, ellenben Jóskabácsi kis budi boltja be van kötve a navhoz, és egy fillért nem tud ellopni. A mikulás tud repedtsarkú lófejű khurvát röptetni ingyen magángéppel, más meg a megélhetéséért is küzd.
34/34 anonim válasza:
29: Azt csak ki fogás volt. Nem akarták nyíltan megmondani, hogy csak LAbe akart elrepülni Vajna Timi, mert az jobban támadható lett volna, mintha azt mondja állatorvoshoz vitte csak a macskáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!