Mikor lépünk már ki az EU-ból?
Én is támogatom a kilépést, de sajnos ez jelenleg nincs terítéken. Csak két párt támogatja, a Munkáspárt, és a Mi Hazánk Mozgalom, de sajnos túl kicsik. Szerintem az lenne a jó, ha a Fidesz, a Munkáspárt, és a Mi Hazánk alkotna egy koalíciót. Így már talán rá tudnák beszélni Orbánt, hogy kilépjünk.
A 80-as években jó volt élni, a 90-es évekre történt egy visszaesés, de a 2000-es évek eleje megint jó lett, aztán amikor beléptünk az EU-ba, és ezzel együtt hatalomra került az EU-mániás Gyurcsány megint megindultunk lefelé a lejtőn.
Egyértelmű, hogy Orbánnak és Thürmernek kéne vezetnie az országot, és ki kéne lépnünk az EU-ból. Gyurcsányhoz képést még Medgyessi is tűrhető volt.
Szerintem a 3-as is bevett valami tudatmódosító sz*rt :)
#6: "ezért is van 27%os áfa, mert ez jelenti az elsődleges bevételt az országnak, nem pedig az adók"
Te azt tudod egyébként, hogy az áfa is egyfajta adó?
8
Általános forgalmi adó
Igen tudom, de ha van egy céged, akkor még azután is kell adózni, a benne lévő emberek után is, és van az a jó fajta éves adóbevallás. Mellesleg még ott van a személyi jövedelem adó ahol már az adót adóztatják meg.
értem én hogy trollkodsz :D
A szomorú az hogy a fidesz szavazók fele ezt csont nélkül beveszi, hiszi, terjeszti, és mint az inkvizítorok kiirtanák akik nem ezt az agy mosott baromságot hajtogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!