Miért nem lépünk ki az EU-ból?
A kérdés nem provokáció!
Megfigyeltem, hogy az emberek nagyon elutasítóak ennek irányában. Pedig ha nem akarjuk hagyjni, hogy Brüsszel diktáljon nekünk, akkor miért ne?
Végülis a britek is kiléptek. Csak megvolt a jó okuk rá nem?
Komoly válaszokat kérek!
Mondd mit tennél az EU nélkül?
Árva hazánk gyorsan leépül.
Hízik Orbán, s oligarchája,
A szegény prolinak nincsen gatyája.
Segits Nyugat, emeld fel szavad,
Itt az ember csak egy adat.
Merkel, Juncker Willkommenskultur.
Ne hagyjatok elveszni rútul!
Nagyon érdekes a konzervatívoknak ez a szabályokhoz való hozzáállás.
Az iskolában,munkahelyen legyen fegyelem,a társadalomban mindenki tartsa magát a szabályokhoz.
Bezzeg,ha önként csatlakozunk egy közösséghez,aminek szabályai vannak,akkor már "azok dirigálnak nekünk".
A briteknek ott a nemzetközösség meg az USA ezért léptek ki. Nekünk mi van? Jah semmi... és ha kilépnénk mégjobban lemaradnánk a régiótól.
Az EU alapvetően jó dolog, mondom ezt úgy hogy sok mindennel nem vagyok elégedett én se ami Brüsszelbe megy. Az EU-t reformálni kell nem kilépni belőle.
Ez eddig oké.
De nem kéne ettől függetlenül ettől a bürokratikus oligarchiától elhatárolni magunkat?
Bocsi de ez egy nagy gondolkodási hiba.
Nem megy Szerbiának és Ukrajnának - ők nem EU tagok - ergo azért nem megy nekik mert nem EU tagok??? Ez nem túl jó logika.
Ilyen alapon Svájcnak se mehetne jó mert nem EU tagország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!