Orbán Viktor magánéletéről mit lehet tudni? Tényleg gyógyszerfüggő és veri a feleségét?
" Négygyerekes családapa"
Ez ciki volt:D
Orbánhívő létedre azzal sem vagy tisztában hány gyereke van.
"melyik volt az a fideszes, aki szerint igazi férfinak fia születik"
ilyen agyamentek is vannak itt?:D
Nem mindegyik hímsoviniszta veri a nőket.
Van,aki pontosan azért ilyen,mert otthon elnyomják.
Nem hinném,hogy veri a feleségét,mert annak lenne valami nyoma.Ettől még a házasságuk nem biztos,hogy jó.
Ha már hülyéskedünk, mondjuk inkább azt, hogy a felesége veri őt; lécci! Dagadtra; jó?
Hát nem hangzik jobban?
Őszintén szólva jobban belegondolva,nem is tudom,hogy a "gyógyszerfüggőség" pozitív vagy negatív manapság a világban.
Egyik oldalról hallani,hogy ne vegyél be semmit,nem mérgezd a szervezetedet.Oldd meg a problémáidat szerek nélkül.Sokan a gyógyszerekre drogkként tekintenek.Olyan megvetett dolog a társadalomban,lenézik,aki gyógyszereket szed.
Másrészt ott van az az oldal,amikor elmész mondjuk egy pszichológushoz a problémáiddal,és idővel mindenáron megakarnak győzni,hogy a problémáidhoz gyógyszeres kezelésre van szükség.
Ha nem szeded a gyógyszereket,"nem vagy együttműködő".
Nem haladsz a gyógyulás útján,stb.
Szóval elég ellentmondásos nekem ez a témakör.
Azokat is lenézik akik gyógyszereket szednek,meg azokat is,akik nem,pedig kellene.
Nem vagyok fideszes,sem Orbán fan.
Liberális vagyok.
A kérdésből azt szűrtem ki,hogy a gyógyszerfüggőséget negatívumként látják az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!