Orbán Viktor magánéletéről mit lehet tudni? Tényleg gyógyszerfüggő és veri a feleségét?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 21:53
11/36 anonim válasza:
"ötgyerekes apa, és 2x-es nagyapa. :)"
te is le vagy maradva :)
gyerekei: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza, Flóra
unokái: Aliz (Ráhel gyereke), Johanna (Sára gyereke), Anna Adél (Ráhel gyereke)
(nem jut eszembe, melyik volt az a fideszes, aki szerint igazi férfinak fia születik, de gondolom, most szarban van :D)
12/36 anonim válasza:
"Védjed csak a királyod birka."
Rendben, ne csak hazudj, kezdj el személyeskedni is. Szép!
13/36 A kérdező kommentje:
Nem akartam kommentháborút szítani, csupán a véleményetekre voltam kíváncsi... Mindenki sokfélét mond, de mi valójában az igazság?
2018. okt. 28. 22:48
15/36 anonim válasza:
Ahhoz képest összeharácsolt nem kevés dolgot a faternak is. Szerintem az a nyilatkozata full kamu, csak azt akarta hogy a pórnép szimpatizáljon vele.
16/36 anonim válasza:
Kit érdekel mit csinál a feleségével? ha a felesége hagyja az ő baja
Gyógyszerfüggő? nézz már rá azt se tudja mit beszél úgy be van állva
17/36 anonim válasza:
A fene sem kíváncsi a magánéletére. Sokkal nagyobb probléma amit a közéletben művel...
18/36 anonim válasza:
Nem tudom, hogy veri-e a feleségét. De egyrészt a nyilatkozatai alapján hímsoviniszta és lekezelő a nőkkel. Másrészt pedig akárhányszor látom a feleségét a tévében, megdöbbenek. Nézd meg egyszer a szemét, a testtartását, a gesztusait... elszomorító. Nagyon meglepődnék, ha nem verné. Vagy minimum nem uralkodna rajta teljesen.
19/36 anonim válasza:
#25 pedig saját bevallása szerint skizofrén, az apja pedig félholtra rugdosta mikor lázadni próbált
20/36 anonim válasza:
Azonkívül hogy megalomániás elmebeteg, nem sokat tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!