Szerintetek Kovács Zoltánnak vissza kéne adnia a CEU-s diplomát?
Az idézetem egy 2001-es írásból való, mert arról volt szó, hogy visszamenőlegesen történt-e a CEU-t érintő szabályozás. Akkor sem és most sem visszamenőleges volt a közbeavatkozás, de korábban - a 2005-ös törvénymódosítás - még az akkori kormányoldal egyik képviselője szerint is a CEU érdekében tett lépés lett volna kizárólag és ezen idézet éppen az ő véleményét akarta megmutatni, hogy miért is tartotta akkor Ő álságosnak mégis meglépni. Amit 4 évvel később meg is tettek.
Nem értem miért kell visszamenni 2001-ig. Kb. 2 évvel ezelőtti a törvénymódosítás, ami miatt veszélybe került a CEU. Csakhogy azóta már megfeleltek a törvénynek.
Ha a fidesz, vagy valamelyik támogatójuk azt mondja, hogy nem felelnek meg a törvénynek, akkor az legyen szíves megnevezni is a betartatlan törvény, betartatlan paragrafusát. Vagy legalább is csak vázolni azt.
"Miatt miért kéne az összes többi diáknak bűnhődnie?"
Az egyetem erejét az ott végzettekből lehet leszűrni. Ha ilyen Kovácsféléket termel az egyetem, akkor tényleg be kell zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!