Mit szóltok hozzá, hogy az EU a szlovákoknak adott igazat?
Figyelt kérdés
A Sólyom határátlépésével kapcsolatban.2010. jún. 24. 19:45
11/19 anonim válasza:
Az EU-nak kuss, konkrétan ez a véleményem, elvileg mindenkinek egyenjogúnak kéne lennie az EU-ban, de persze a komolyabb országok irányítják, akik modernkori gyarmatosítást folytatnak.
12/19 anonim válasza:
Az MTI-s cikk alapján a jogi indoklás érthető, az eljárás szerintem jogilag és törvényileg megalapozott, az már más kérdés, hogy ez hova és milyen diplomáciai üzenetet közvetít.
13/19 anonim válasza:
Azért ez így csúsztatás.
Nem a szlovákoknak adott igazat, hanem azt mondta, hogy nincsenek erre vonatkozó törvények.
Tudjátok mint mikor bíróságon, nem azt mondják, hogy nem bűnös, hanem hogy bizonyítékok hiányában felfüggesztik, ez is pont ilyen.
14/19 anonim válasza:
eu mindig kib*sz velünk, sólyom lászlót kidobták mint 1 kutyát, eu nem lépett fel se a nyelvtörvények se a felvidéki magyar kisebbséget érő incidensekkel kapcsolatban, persze ha nálunk megvernek az utcán 1 zsidót, egész világ oda-vissza jajgat hogy antiszemiták, stb. vagyunk.
15/19 anonim válasza:
Engem nem lep meg. Eu=antant Régen is a szlávokat védték.
16/19 anonim válasza:
én azt mondom szart sem ér szlovákia nem hogy befogná még nagyképű is gondolkozonmár mi történt 1914 ben mennyit kaptak az egészországuk a miénk!
17/19 anonim válasza:
Nem végom miért zavar ez minket. Felőlem akár le is cummanthat az egész EU. :)
18/19 anonim válasza:
Nem vágom miért zavar ez minket. Felőlem akár le is cummanthat az egész EU. :)
19/19 anonim válasza:
"persze ha nálunk megvernek az utcán 1 zsidót," most ez, hogy jön ide? Mi lenne ha nem lenne se nyelvtörvény se zsidóverés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!