Orbán Viktornak pontosan milyen pszichológiai betegsége van?
"Te orvos vagy vagy valami hasonló ?" Ez jó válasz.
Mellesleg szerintem amire te gondolsz az pszichiátriai nem pszichológiai. Mellesleg szerintem ezt talán csak az Orbán Viktor ellenesek találták ki többek között néhány furcsa mozdulataiból, amiket stressz miatt csinált.
"Nem nyert volna, a választás el lett csalva, mégpedig minden lehetséges módon, ahogy csak lehetett"
ehh, menekülünk a süllyedő hajóról?
ezt a választási csalás kártyát már csak a legvégső esetben szokás bedobni.
talán azért mert akik ezt állítják maguk is tisztában vannak vele hogy hülyeséget beszélnek.
de azért biztos ad némi lelki megnyugvást egy kis Orbánozás, 2 fasisztázás, meg 3 diktátorozás között.
Izraelt kifelejtettem.
Nevetgélj csak. Jó szórakozást kicsi helikopter ;-)
A választási csalások sorozata meg sajnos megtörtént, ez nagyon aggasztó a többi fideszes mocsok közepette.
Ilyen sunyi csaló tolvaj banda még nem uralkodott ezen az országon mióta az eszem tudom, pedig nemvagyok már tini.
64%-os nem tini, egyáltalán nem Orbánt akarja védeni, csupán csak kifigurázza a kérdező ostobaságát.
de hát beszélhetek feleslegesen, előbb az Orbán fóbiát kéne kikezelni hogy megértsétek a szarkazmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!