Orbán Viktornak tényleg van lakáshitele még?
Figyelt kérdés
Vagyon nyilatkozatába ezt irta. De Ráhelnek azért telik 12 milliós órára.2018. szept. 26. 08:08
1/32 anonim válasza:
Hol az összefüggés? Nekem is van lakáshitelem és a tavaly vettem új kocsit.
2/32 anonim válasza:
Az összefüggés ott van, hogy nem túl "életszerű" a dolog. Ha én milliárdos vagyok akinek 2-3millió forint az zsebpénz akkor nem hagyom, hogy apám bankhitellel nyüglődjön. Dehát mások vagyunk, másképp nevelkedtünk.
3/32 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy az apja vette egy felnőtt, férjezett dolgozó nőnek azt az órát (én inkább a férjre tippelnék), így valóban semmi összefüggés a két dolog között.
4/32 anonim válasza:
Lehet, hogy nem éri meg neki kifizetni. Nekem is van két hitelem is, havi 80 rugó összesen. Ha muszáj lenne, ma ki tudnám fizetni, de veszítenék rajta. Kívárom míg szépen leketyeg.
5/32 anonim válasza:
Valamit nem értetek. Akinek tényleg van pénze, annak majd mindnek van hitele is.
6/32 anonim válasza:
Nem olyan bonyolult ez. Amikor lakást vesznek, sokaknak nincs annyi pénze, hiába keresnek jól. Aztán azt általában nem lehet előtörleszteni, vagy nem éri meg.
7/32 anonim válasza:
Miert ne lehetne ? Hisz lefizeted neki :-)
8/32 Koplárovics Béci válasza:
"nem hagyom, hogy apám bankhitellel nyüglődjön."
Miből gondolod, hogy nyűglődik vele? Szerintem simán fizeti, akár a saját fizetéséből is. Hát még a többiből. A népnek meg kell a "szegény sors".
9/32 anonim válasza:
Nyilván egyből tudna végtörleszteni, ha akarna, de nem éri meg. Egyfelől jól mutat, hogy ő milyen szegény, másfelől meg ha jól tudom, elég kedvező hitelt kapott, volt is ebből botrány.
A törlesztés amúgy is csak akkor éri meg, ha a THM-nél nagyobb bevételre tesz szert a nem befizetett pénzből. Amúgy neki mindegy is, az ő valódi vagyonához, jövedelméhez képest a thm még ha átlagos is, elenyésző, meg se érzi annak terhét.
10/32 anonim válasza:
Összes politikus vagyonnyilatkozata publikus. 2018-as szerint a 2002-ben felvett 20 milliós jelzáloghitel fennálló része 4 184 703 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!