Az origo.hu-t dilettáns hőbörgő nyugdíjasok szerkesztik mostanában? Egyszerűen pártfüggetlenként is irritáló, amilyen nyelvezettel írják a 'cikkeket'.
Az origo pont olyan hiteles kormánypárti hírportál, mint amilyen hiteles ellenzéki az index.
Tököm tele vele, hogy olyan.híroldal nincs, ami csak tényeket közöl hírek címen és nem újságírói véleményt.
Megnyugtatlak, mikor az ellenzék volt hatalmon, akkor az ő médiájuk is hasonló volt, csak az nem volt ennyire szókimondó, inkább utalgatások voltak, 1-1 alpári megnyilvánulással.
Egyébként miért olvasod, ha nem tetszik? Tény, hogy nincs független politikai hírportál, de sok más lehetőség van, pártpreferenciától függően. Ha meg nincs preferenciád, és független portált szeretnél, akkor üdv a klubban.
Gálvölgyi nyelvezete nem kevésbé volt irritáló a Heti Hetesben. Amilyen az adjonisten...
Amúgy meg az egész cikk csak egy reakció a szokásos libsi fake newsra.
Az index mióta független?
Üvölt róla a baloldalúság, ellenzékiség.
Kiírtam egy hasonló kérdést én is ma, ez lett az eredménye:
"Tisztelt Felhasználónk!
"A 444.hu-t dilettáns hőbörgő liberálisok szerkesztik mostanában? Egyszerűen pártfüggetlenként is irritáló, amilyen nyelvezettel írják a 'cikkeket'." kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek. Amennyiben sorozatosan megszeged az oldal szabályait, a hozzáférésed tiltásra kerülhet!Ne provokálj az oldalon!"
Valahogy nem értem, miért lenne kevésbé provokatívabb egyik kérdés a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!