Kubatov hogy lehet a Fidesz alelnöke a Fradi elnökeként, mikor Orbán Újpest drukker?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy a két csapat között kibékíthetetlen ellentét van. Vagy Orbán nem is Újpest drukker, és csak rosszul tudom?2018. okt. 23. 13:12
1/9 anonim válasza:
Vagy intelligens emberek nem az alapján rakják össze a kormányzatot, hogy ki kinek drukkol, erre még nem gondoltál?
2/9 A kérdező kommentje:
De hát ez a két csapat tényleg nagyon nem bírja egymást, nekem ez olyan, mintha Orbán kinevezne egy DK-st miniszterének.
2018. okt. 23. 13:20
3/9 anonim válasza:
Ahogy az első is írta, intelligens embereknél nem az számít, hogy ki kinek drukkol, hanem, hogy ki hogy tudja az EU-s pénzeket a másiknak csúsztatni.
4/9 anonim válasza:
Bizzunk benne, hogy benő még a fejed lágya, és rájössz, hogy ez másodlagos.
5/9 anonim válasza:
Rosszul tudod. Orbán Vidi meg Felcsút drukker.
6/9 Pro Patria válasza:
Túl azon, hogy a kérdés maga is ok nélküli, de emellett még nem is pontos, Orbán nem az Újpestnek, hanem a Videotonnak drukkere.
7/9 anonim válasza:
"Vagy intelligens emberek nem az alapján rakják össze a kormányzatot, hogy ki kinek drukkol, erre még nem gondoltál?"
Szerintem a kérdező nem az intelligens embereket kérdezte, hanem ezt a két pojácát.
8/9 anonim válasza:
"Hamarabb voltan Újpest szurkoló, mint FIDESZ-es" /Orbán Viktor/
9/9 anonim válasza:
Viktor az újpestet is kedveli. De valóban... felcsút a személyes csapata, a vidi meg akinek valóban szurkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!