Miért szajkózza mostanában mindenki a "liberális" meg "baloldali" meg "ballibsi" meg egyéb kifejezéseket, miközben fogalmuk sincs a jelentésükről?
Nem, az említett jelzőkkel illetettekre nem kellene azokat a jelzőket használni, és máris meg lenne oldva a probléma: ha egyszer nem liberálisak, akkor miért kell annak nevezni őket?
Ja, mert akkor új ellenséget kellene kreálni.
Valóban igazad van, hogy a "fejlett" nyugati, liberális gondolkozásra (több mint 2 nem, nem terhes nők, hanem terhes emberek (Googleban keresd) stb.) én már inkább a vadliberális kifejezést használnám.
Én ugyanis nagyon kedvelem azokat az embereket, akiknek a világszemléletük liberális, de ez a túlzott szabad gondolkozás már nekem is felállítja a szőrt a hátamon.
Jobboldali ellenségfantomkép alkotás, a sok hülye meg beáll mőgé. Azért szerencsére az ilyen emberek ritkák,de én sem értem,hogy nem látják a szemükben a gerendát, hogy egy nem létező átalánosító szellem ellen hadakoznak.
A veszély az, hogy az ilyenek szemében perc alatt bekerülhet bárki az "ők" kategóriába, egymással alig átfedőemberek vannak bedobálva az "ellen tábor" csoportba.
Tanulság, ne légy birka, az ilyen pasast meg kerüld,bármilyen hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!