Ti az Orbán vagy a Gyurcsány beszédet fogjátok nézni 15 órakor?
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 10:47
1/17 anonim válasza:
Egyiket sem.
Van jobb dolgom, jó az idő, irány a természet.
2/17 anonim válasza:
Az egyik migránsozni és Sorosozni fog, a másik meg megemélkezik az '56-os hősökről.
Vajon a többség melyiket fogja nézni hm hm...
3/17 anonim válasza:
Megőrültél? Ennyire ne nézz idiótának!
4/17 anonim válasza:
"másik meg megemélkezik az '56-os hősökről"
Nem érzel ebben ellentmondást, azzal a múlttal (családdal) ami neki van inkább csöndben kellene maradnia.
Az elmúlt 30 évben még sosem hallottam, hogy elhatárolódott volna a "gyökereitől".
5/17 anonim válasza:
Egyiket se. Ha Gyurcsány megint mond valami jó beszédet, mint amilyen a prímszámos vagy a kígyós volt, azt majd megnézem utólag Youtubon.
6/17 anonim válasza:
Milyen alapon mond most bármiféle beszédet Gyurcsány? Sem erkölcsi, sem semilyen más alapon nem érzem ezt indokoltnak egy utódpárti exminiszterelnöktől. Azt végképp nem értem, ki és miért fogja azt nézni...
7/17 anonim válasza:
A bal szememmel/fülemmel Gyurcsányt, a jobb szememmel/fülemmel Orbánt.
8/17 anonim válasza:
Én alighanem füves sütit fogok akkor sütni😂😂 De lehet kiverem vagy ott a Black Mirror is... Sok minden van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!