Soros György egyáltalán tud róla, hogy nálunk mekkora legendaember és mennyire híres "sztár"?
Pár éve még senki sem tudta ki az a Soros György, most meg minden második politikai mondat ami elhangzik, megemlítik benne a nevét. Hatalmas legendát csináltak belőle, holott igazából senki sem látta őt, senki sem tudja pontosan mit csinál meg semmit, csak egy ilyen mitikus karakter, az sem biztos hogy létezik, lehet hogy csak egy kitaláció, mivel senki nem látja őt a valóságban.
De ha esetleg mégsem csak egy mítosz szüleménye és tényleg létezik ez a fantom hős, ez a háttérhatalom nagyúr ez a sötét lovag... egyáltalán tud róla, hogy itt Magyarországon mekkora népszerűségnek örvend? Mert azaz érzésem, hogy nem. Ez olyan fura lehet, mintha elmennék Ugandába és azt látnám, hogy tele van plakátolva az ország az én arcképemmel, kicsit meglepődnék. Nem is kicsit.
Én inkább azt mondanám hogy a kormány által megfoghatatlan és általunk láthatatlan ellenségkép ő mint sem sztár. A házai agymosás közszereplője aki tett jót és persze rosszat is.
Természetesen tudja mi folyik idehaza, ezért sajnálatát fejezte ki Magyarországnak hogy idáig jutottunk és ilyen kormányunk van.
Soros egy rohadt jó ellenségkép, aki nem üt vissza, mert nem érdekli az egész, meg már szerintem örül ha a wc-re időben kiér. Tényleg ez az egy ember okozza minden bajunk?
Sokan utálják a zsidókat, az amerikaiakat, az öregeket, a gazdagokat, a kapitalistákat, a mágnásokat, a tőzsde cápákat, baloldaliakat, a jobboldali neokonokat, a férfiakat, na itt a szuper univerzális kombó, sőt, ha most rendel ingyen adunk egy extrát, ugyanis vannak akik szerint a gonosz gyíkemberek vezére, sok konteóban mellék vagy főszereplő. Soros, akit sok ok van utálni, mindenki találhat magának valót. (c)
Hogy Soros nevét ne ismerte volna senki? Aki követi a politikai, vagy akár a gazdasági eseményeket a világban, akaratlanul is bele kellett, hogy fusson.
Persze egy újszülöttnek minden vicc új.
Jellemzően a jobboldal szemét csípi.
Tudni tudja, csak nem értem, miért nem mozgatott már meg néhány szálat, hogy a rágalomkampányt megállítsa.
A Fidesz már mindenért Sorost okolja. Ha holnap eső lesz, az is a Soros hibája.
Tud róla. Több videóüzenetet és közleményt juttatott el a magyar sajtó számára a választások előtt.
Guglizz rá, ha érdekel 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!