Mit gondoltok Gyurcsány Ferenc visszatéréséről és a megjósolt 2020-as választáaokon bekövetkező DK sikersztoriról?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a DK 2020ban átveszi a hatalmat?2018. okt. 22. 01:28
11/25 anonim válasza:
Jön Gyurcsány és Bokros lesz a pénzügyminiszter jelöltja aki már késziti az új gazdaság fellenditő csomagját.
Jó koncepció lenne. Garantált 4/5 a fidesznek.
12/25 anonim válasza:
"DK sikersztoriról"
Jó kis thriller lenne ebből a sztoriból!
13/25 A kérdező kommentje:
Olvastam a zsIndexen
2018. okt. 22. 11:11
15/25 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat elirtam, természetesen 2022-es választásokra gondoltam (telefonról irtam :()
2018. okt. 22. 11:45
16/25 anonim válasza:
Nahiszen amit a zsindexen írnak :D 100%-ban pure fiction, mint a jereváni rádió..."Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak"
17/25 A kérdező kommentje:
Szerintem abszolút elképzelhető, Huppenhauer Attila kivételes tehetséggel megáldott újságíró egy nagyobb érdekes cikkben levezette, hogy külföldi befolyással és egy kis szerencsével a DK kilábalhat nehéz helyzetéből, és 2022re akár a Fidesszel egyenrangú szavazói bázist is képes lehet kialakítani. Eljöhet még az ő idejük én mondom
2018. okt. 22. 13:35
18/25 A kérdező kommentje:
Több rációt látok benne mint abban, hogy az Együtt (a szarban) párt fog fenyegetést jelenteni a jelenlegi kormányra :P
2018. okt. 22. 13:39
19/25 Attila1945 válasza:
Szoktam indexet olvasni, nem emlékszem olyan cikkre, hogy hatalmas sikert jósolnának neki. Linkeld már be hogy én is elhiggyem. Az együttről meg még furcsább lenne, mivel már nem létezik.
20/25 anonim válasza:
Ki szerint olyan kiemelten tehetséges újságíró? Mert ha az elvtársai szerint, az nem számít.
A béka is roppant hasznos állat az emberek szerint. A rovarok szerint már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!