Kik gazdagodtak meg a nemrég beszántott lakástakarékokból?
"7-es, meg lehet kötni csak nem jár rá 30%."
Milyen 30%???
Soha nem járt rá ekkora támogatás.
A havi befizetésre lehetett VAGY 30% támogatást kapni VAGY MAXIMUM 6000Ft-t!!!
Azaz ha havi 20000-t befizettél, akkor már megkaptad a MAXIMUM állami támogatást, a 6000Ft-t. Ennél többen NEM kaphattál bármennyit is fizettél be!
Aki pedig megkötötte MÁR a szerződését, az a szerződés szerint neki járó állami támogatást akkor is meg fogja kapni rá, ha a szerződése csak 9 év múlva jár majd le.
Senkitől nem vettek el semmit. Csak ÚJ szerződést nem lehet már kötni.
A pszichológiában az is ismert "jelenség", hogy ha valaki nem tud érvelni a maga igaza mellett - mert képtelen rá vagy mert nincs is érv amivel igazolni lehetne - akkor személyeskedni kezd ahelyett hogy beismerné tévedett.
"Kedves Takács Zs5, ha ez nekem szól"
Mi?
Melyik válasz és melyik választ írtad te?
Ahogyan most is, pont úgy máskor is azzal kezdem, hogy kinek címzem a választ: ez a #13 válasznak ment. Néha törölnek kommentet és akkor csúszik a dolog, de most nem vettem észre ilyet. A #7-ben valóban dühösen szóltam, de mint jeleztem, az #5-nek szólt, az pedig nem te vagy.
Mivel bántottalak meg?
"7-es, meg lehet kötni csak nem jár rá 30%."
Milyen 30%???
Soha nem járt rá ekkora támogatás."
Erre gondoltam. De az álláspontomat és válaszomat leírtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!