Miért pont a pedagógusok tiltakoznak, amikor ők kaptak nemrég fizu emelést, az egészségügy meg romokban hever?
Azért nem egy mohácsi vész lenne feledve egy órán keresztül, hanem az SBO-n életek múlnak perceken, az egészségügy romokban hever, nyilván a kormánynak nem érdeke a nyugdíjasok életének hosszabbítása, de nekünk, ott dolgozóknak, ez gyakran tizenéves emberkékről szól.
Mi akik gyakorlatilag az empátia miatt dolgozunk,mikor lehet tiltakoznunk, a semmi fizetésért?
Soha.
Szerintem igen, bár most sok mínuszt szerzek, de mint ápoló nővérként alig élek meg. Tudodm, ez nekem választás volt, emberek akartam segíteni, akkor fogja be a pofám.
Szeretem a munkámat, ténylegesen életeket mentünk percenként, de a kérdés nyitott, lehet-e nekünk tiltakozni egy órára, úgy, hogy egyikünk se áll be?
Nyilván nem.
Ez egy olyan kormány, ahol lehet jó kedved, de jól nem fogod érezni magad szinte soha.
Az előző se volt jobb, de szerintem a pedagógia elég sok tőkét kapott, ott már csak a központosítást kell kiiktatni (lásd KLIKK).
Azért tiltakoznak a pedagógusok, mert most éppen őket sikerült a magyarellenes libiknek a demokratikus magyar kormány ellen fordítaniuk, cukkolniuk.
A tanárok szakszervezetébe beépültek a bárányarcú bomlasztók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!