Füstokádó dízel tunnerek ellen miért nem lépnek fel hatékonyan a hatóságok?

A probléma valódi, a kérdés valódi.
Sajnos van akinek manyup,lopás,fidesz,orbán jut eszébe mindenről!

Szerinted Kérdező, nincs semmi összefüggés?
Akkor vagy hihetetlenül naiv vagy, vagy hihetetlenül hülye.

a kormányzatot az ilyen apróságok soha nem érdekelték, csak a hatalmat és az ezzel járó pénzt akarták
több okból kifolyólag se hajlandóak semmit tenni ellene: egyrészt, bármi rendelkezést hoznának, az pénzbe kerülne nekik, és annyival kevesebbet tudnának elcsórni a nemzeti vagyonból, egyszerűbb félrenézni és úgy tenni, mintha semmi probléma nem lenne a dízelautókkal
másrészt pedig szükség van a dízelautó-tulajok szavazatára is, nem fognak oda szarni, ahonnét esznek
ugyanezen okból kifolyólag nem lépnek fel a kutyaszar ellen se a városokba: pénzbe kerül, és nem akarják a kutyatartókat elveszíteni a szavazóik közül
lehet engem is lepontozni a kreténeknek, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál

Egyreszt mert a sufnituninggal szemben tehetetlenek
Masreszt mert annal kevesebb penzt tudnak az allamkasszabol kilopni
Harmadreszt pedig mert a fustokado dizelek fogyasztasa sokkal nagyobb, es ez jokora plusznyereseg a MOL-nak
Negyedreszt pedig amig Paks 2, belgradi vasut es stadion a prioritas, addig akkor se maradna penz a geppark lecserelesere, ha nem lopnak ki az allamkasszabol
Ennyi indok eleg?
Amugymeg kerdezoke, amig a Fidesz jovoltabol igy mennek a dolgok, nem az Ermelleki Kuglofembert fogjuk okolni miatta
jujujujuju!!!! Most engem is le fog pontozni a sok fogyatekos retard, mert szetvertem a rozsaszin vattacukor alomvilagukat, a rideg rogvalosag kemeny talajara estek,megutottek magukat, faj, bruhuhuhuhu :'((((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!