Mikor ismerik be a fideszesek, hogy Gyurcsányék a válsággal sújtva is fényévekkel jobban kormányoztak, mint a Fidesz?
"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "
gyurcsány ferenc
Szar dolog, hogy létezik az internet, ugye kérdező?
Még szerencse, hogy a fidesz nyert 2/3 al.
Jó elmélkedést én meg megyek tvzni.
"Már mondtam, Orbán választási szoftverének, na meg a 49%-ból 2/3-adot csináló törvényének ehhez kicsit több köze van, mint a választói akaratnak. :DDD"
Azzal ugye tisztában vagy hogy a listás mellett voltak egyéni jelöltek is amin 90% ban tarolt a fidesz. De akármilyen választási rendszer is lenne érvényben ha kétharmadot nem is de erős kormánytöbbséget szerzett volna. Az 5% os gyurcsányodból még akár mennyire is akarnád akkor sem lenne 50% os
"választási szoftverének,".
Hogy mivan?!? Választáson hús vér igazi emberek szavaznak. Ez nem a szoftverek versenye. Kissé félre tájékozódtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!